2789
دوست نداره فقط بخاطر بچمون نگهم داشته

جا نداره بخاطر بچت باهاش بسازی؟

تمکن مالی داری بعد جدایی باید استقلال مالی داشته باشید

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قصدش اذیته میخوام با ارامش راضی بشه ولی نمیدونم چطوری بچمم میدم خودش😔

واقعا متاسفم عزیزم قوی باش و امیدت بخدا باشه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

واقعا متاسفم عزیزم قوی باش و امیدت بخدا باشه

میخوام بچه رو بدم ک فردا اگه نداشتم نون خشک بخورم حداقل اون پیش پدرش درس بخونه یا غذا درست بخوره ولی خودم کم اوردم تو زندگی

میخوام بچه رو بدم ک فردا اگه نداشتم نون خشک بخورم حداقل اون پیش پدرش درس بخونه یا غذا درست بخوره ولی ...

سکه میده ؟ یا چیزی ب اسمت میزنه؟ اگه توافق نکنید باید خیلی دوندگی کنی کاش یکم ادم باشه ، چرا میخای پی جدایی ب تنت بزنی؟

اگه میشه بگین ک چطور راضیش کنم ب توافقی

سلام. ناراحت شدم براتون. نمازهای واجب رو بخونید و بعد از نماز دست های خالی رو بالا بیارین و از الله بخوایین گشایش حاصل کنه. و من الله التوفیق

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم