2789
عنوان

بچه ها مخاطبین گوشیم در اپ بله

1 بازدید | 22 پست

من باهمین سیم کارتم که به اسم خودم هستمو بیشتر از ۱۵سالع دارم

،بله رو نصب کردم ،رفتم یهو دیدم پاک پروردگارا مخاطبینی هایی در بله من هست که محمد ، رضا ، علی ، امیرحسین ،حمیدرضا ،چند دختری که نمیشناسم ،چند کاربری که اسمشون کد بود ۱۱۱۲۲۲۲،کد انگلیسی داشتن ،دونفر ارور مخاطبین گوشی خودم رو شناختم

چند نفر دیگه

متاهل هستم شما هیچ پسری رو هم نداره گوشی تو مخاطبینم هم نیستن رفتم به پروفایلشون هم نگاه کردم دیدم بابا اخه نمیشناسم اینا رو

خلاصه دلت اکانت زدم فوری بله رو

گفتم تا شوهرم ندید بزار حذف کنم چه فکر هایی خواهد کرد هنوزم مونده اینا هیچ کدام حز دو سه نفر بقیه مخاطبین من نبودن اخه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سیمکارت تو گوشی کسی انداختی؟؟

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سیمکارت تو گوشی کسی انداختی؟؟

قبلا اره

شوهرم ایفونش میرفت خطش ،چندباره سیم کارت منو مینداخت تا خطش بیاد به ثانیه نمیرسید در میاورد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یکی دیگه با شماره شما وارد بله شده و همگان سازی مخاطبین رو زده و مخاطبین گوشی خودش روی بله شما کپی شده ...برو قسمت امنیت نرم افزار و دستگاه های فعال رو بزن ببین چند تا گوشی وصل شده ...

سینگل به گوری تا ابد 
خب بهتر بود که مستقیم به شوهرت این باگ رو میگفتی

نگفتم دیگه

گفتم اگه بگم با این حجم ناشناس چه فکری میکنه

یعنی هفت هشت پسر چند کاربری نام نامشخص کد دار

یکی دیگه با شماره شما وارد بله شده و همگان سازی مخاطبین رو زده و مخاطبین گوشی خودش روی بله شما کپی ش ...

کلا پاک کردم الان دیگه نمیخوام این

وات تل اینا باز شدن دیگه

یکی دیگه با شماره شما وارد بله شده و همگان سازی مخاطبین رو زده و مخاطبین گوشی خودش روی بله شما کپی ش ...

هیچ کس ندارم این کارو کنه

روبیکا هم اینجور شده بود باز در روبیکا اسم پسر نبود اما مخاطبین ناشناس داشتم

اما مخاطبین آشنا زیاد تر بود

اگه سیم کارتت رو تو گوشی کسی انداخته باشی یا سیم کارت کسی رو تو گوشی خودت مخاطبین اونا میاد تو گوشی،پسرم الان همه مخاطبین شوهرم یا مخاطبین من توگوشی شوهر جان هست

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

کلا پاک کردم الان دیگه نمیخوام این وات تل اینا باز شدن دیگه

الان گوشی های جدید روی هر نرم افزاری مخاطب جدید بیاد به صورت اتوماتیک با مخاطبین خود گوشی همگام سازی میکنه و دست شما نیست مخصوصا شیائومی ...

سینگل به گوری تا ابد 
الان گوشی های جدید روی هر نرم افزاری مخاطب جدید بیاد به صورت اتوماتیک با مخاطبین خود گوشی همگام سازی ...

آیفون ۱۳ پرومال منه

برای شوهرم آیفون ۱۶هست که سیم کارتش مینداخت گوشی من خطش برگرده چند ثانیه شاید دو ثانیه ای درمیاورد

دیگه رفت ریجستری کردی یک ساله که نکرده سیمکارتش تو گوشی من

من تهشو دراوردم چون خودمم برام سوال بوداونا شماره تو رو دارن

از کجا دارن اخه؟

هیچ کس ندارم این کارو کنه روبیکا هم اینجور شده بود باز در روبیکا اسم پسر نبود اما مخاطبین ناشناس داش ...

تو تمام نرم افزارها : بله سروش روبیکا و تلگرام واتساپ و..برو و قسمت امنیت و نشست های فعال رو چک کن و مطمئن شو گوشیت حک نشده باشه ..فقط مخاطب جدید از این نرم افزار ها میتوان اضافه بشن و راه دیگه ای نیست

سینگل به گوری تا ابد