2789
عنوان

کار اشتباهی کردم 🥲

1 بازدید | 15 پست

امروز رفته بودم یه جایی کار برای

بیسکویت نان و اینا یکی از سرکارگر های اونجا

گفت نمیتونی کار کنی بلد نیستی خیلی گرم

بود منم الکی گفتم میرم زنگ بزنم کیفم برداشتم

اومدم خونه خیلی بد شد ؟

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

نفهمیدم ولی کارت درست بود😐 ینی چی کار بلد نیستی تو هم گفتی پس خداحافظ به همین راحتی..کارت اشتباه نبود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بد چیه ، هر جا رفتی دوست نداشتی بیا بیرون

اخه نگفتم زدم بیرون

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

نفهمیدم ولی کارت درست بود😐 ینی چی کار بلد نیستی تو هم گفتی پس خداحافظ به همین راحتی..کارت اشتباه نب ...

نگفتم خداحافظ گفتم برم زنگ بزنم

الکی و برگشتم خونه

هیچ هم زشت نیست

فکر کردم اشتباهه

عزیزم اگه کار ومحیطشو دوست نداشتی ..گرم وکلافه کننده بود ..میرفتی پیش سرکارگر میگفتی کاری واسم پیش اومد ..خداحافظی میکردی ..میومدی ..اینجوری پسندیده تره گلدختر

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

عزیزم اگه کار ومحیطشو دوست نداشتی ..گرم وکلافه کننده بود ..میرفتی پیش سرکارگر میگفتی کاری واسم پیش ا ...

میدونم اشتباه کردم

ولی اخع هی میگفتن بلد نیستی و اینا

عزیزم اگه کار ومحیطشو دوست نداشتی ..گرم وکلافه کننده بود ..میرفتی پیش سرکارگر میگفتی کاری واسم پیش ا ...

خیلی بد شد؟

فکر کردم اشتباهه

نه بابا

مگه میشناسنت

خوب کردی

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

میدونم اشتباه کردم ولی اخع هی میگفتن بلد نیستی و اینا

حالا دیگه فکرشو نکن ..گذشته ..ازاین به بعد باسیاست تر باش .شاید .میخواسته بهت تلقین کنه بلد نیستی تا حقوقتو کمتر بده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

حالا دیگه فکرشو نکن ..گذشته ..ازاین به بعد باسیاست تر باش .شاید .میخواسته بهت تلقین کنه بلد نیستی تا ...

اعصابم بهم ریخت گرم بود کلافه بودم زدم بیرون

از این به بعد اره

اعصابم بهم ریخت گرم بود کلافه بودم زدم بیرون از این به بعد اره

فدای سرت عزیزم ...انشاالله از این به بعد بهترینها سرراهت قرار بگیره😊😊🌷🌷