2789
عنوان

تاپیک قبلی ( مذهبی نما)

1 بازدید | 32 پست

من مذهبی نما نیستم بخدااا من اصلا خیلی خیلی کم پیش میاد از خونه برم بیرون و اینکه من با این اقا پسر ارتباط انچنانی ندارم چونکه ایشون دانشگاهش نطامیه اصلا اجازه گوشی داشتن ندارن داخل دانشگاه ما فقط ماهی یکبار پیام میدیم اونم بخاطر اینکه خیلی اسرار داشت و میگفت اگر من همین پیام هارو هم ندم منو فراموش میکنی من فقط ازتون کمک خواستم و اینکه قضاوتتاتون هم واقعا درست نبود من مادرم در جریان این مسئله هست و من کاری نکردم که باعث بشه اعتقاداتم بره زیر سوال ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موافقم با هر کس که بهت گفته مذهبی نما

مذهبی فقط به چادر نیست خانم محترم

من چادر نمیپوشم اما مذهبی ام تا زمانی که ازدواج کردم با هیچ نامحرمی حتی یه پیام سلام خالی هم ندادم هرگز و هرگز

مذهب ارتباط و دل بستن به جنس مخالف رو نهی میکنه چون وابستگی میاره که پایانش هم رسیدن نیست پس خواهشا نگو مذهبب ام

کاری به حرفهای دیگران نداشته باشاز نظر من دو نفر به قصد ازدواج با هم اشنا بشن خانواده ها در جریان با ...

من اصلا رابطه عاطفی ندارم و نگران هستم که رابطه عاطفی به وجود بیاد بعد گیر کنم توش بخاطر همین دارم میگم ممنون از نطرتتت

حالا مگه مهمه بگی مذهبی ام یا ندر ضمن ی رابطه داخل چارچوب مگه چی داره ک مهمه مذهبی باشی یا نباشی؟نمی ...

بابا من ی حرفی زدم شصتا ادم بی شخصیت گارد گرفتن بخدا نمیدونم چی گفتم مگه

من اصلا رابطه عاطفی ندارم و نگران هستم که رابطه عاطفی به وجود بیاد بعد گیر کنم توش بخاطر همین دارم م ...

پس پیام میدی از اتفاقات روزمره و هواشناسی میگی ؟

خیلی جالبه واقعا رابطه عاطفی نداره اما گفته ازش خوشم میاد مذهبیه اما تو رابطس اخرش کدومی

من موافقم با هر کس که بهت گفته مذهبی نما مذهبی فقط به چادر نیست خانم محترم من چادر نمیپوشم اما مذهبی ...

موفق باشید ولی نظرتون رو نپسنیدم پس نمیتونم قبولش کنم