2789
عنوان

ترم اول که بودم پسرا کلاسمون

1 بازدید | 11 پست

وقتی وارد کلاس میشدم میزدن بهم میگفتن اومد اومد اون موقع ها کرونا بود یا مثلاً ماسکمو که برداشتم به هم خبر میدادن ماسکشو برداشت 😐

وقتی در مورد کسی حرف میزنید اون میفهمه لطفاً انقد ضایع نباشید... تا ترم دوم از این حرکت ای ضایع میدیدم ازشون ...من خیلی سرد و جدی هستم در ظاهر و این رفتار پسرا تا ترم سوم رفته رفته کم شد ......الان ترم آخریم تو بیمارستان هم میبینیم احساس میکنم دلشون میخواد ایگنورم کنن و مثلا سیگما رفتار کنن درکشون نمیکنم......من که تو محوطه میبینم سلام میکنم ولی اگه من سلام ندم اونا اصلا سلام نمیکنن ...بدم میاد ما چهار سال همکلاس بودیم و بعضیاشون همشهریمن بعداً قراره همکار باشیم ...از این به بعد منم سلام نمیکنم ...

دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه درکشون نمیکنم 😂🤷♀️

پسرای علوم پزشکی کلا همینن برا ما هم نگاه میکنن هیچی نمیگن منم سرم رو ميندازم پایین رد میشم نمیشه که همش تو بری سلام بدی

لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه

پسرای علوم پزشکی کلا همینن برا ما هم نگاه میکنن هیچی نمیگن منم سرم رو ميندازم پایین رد میشم نمیشه که ...

آخه اوایل خیلی میومدن که مثلا برسونیمت یا مسایل دیگه ...من خیلی سرد رفتار میکردم الان سال آخریم دیگه تو محوطه میبینم سلام میکنم ولی چند بار سلام نکردم دیدم مثل گاو رد شدن 😐

آخه اوایل خیلی میومدن که مثلا برسونیمت یا مسایل دیگه ...من خیلی سرد رفتار میکردم الان سال آخریم دیگه ...

باهرکس مثل خودش رفتار کن تو هم بی تفاوت باش اصلا انگار نمیبینی شون

لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه

باهرکس مثل خودش رفتار کن تو هم بی تفاوت باش اصلا انگار نمیبینی شون

دقیقا همین کارو میکنم 😅👌