2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 45 پست

من عاشق وکالت بودم روابط عمومی بسیار قوی هم دارم اما فقط به یه دلیل قید این رشته رو زدم و رفتم رشته دیگه فرهنگیان و معلمی برای یک خانم خیلی بهتره رشته وکالت و حقوق کار پر مسوولیتیه مساله حق و ناحق هست اگر جایی ادم حقی رو ناحق کنه اون دنیا بار سنگینی رودوش ادم میفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از نظر محدودیت ها توی سختی نیستین؟اینکه توی دوران دانشگاه بخوام همش چادر سر کنم و نتونم هیچوقت خود و ...

ببین

اونقدرا محدودیت نیست

مونده به خودت

من چون دختری نبودم که تیپ و استایلم با مد و ... باشه

خب برام سخت نیست

اما ناخن و مژه و... من نمیزارم ولی همکار دارم میزاره

من چادر سر میکردم

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
ببین اونقدرا محدودیت نیست مونده به خودت من چون دختری نبودم که تیپ و استایلم با مد و ... باشه خب برام ...

ممنون

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

ببین اونقدرا محدودیت نیست مونده به خودت من چون دختری نبودم که تیپ و استایلم با مد و ... باشه خب برام ...

گلم از پوشش دانشگاه و فضا و امکانات خوابگاه میشه بگی ؟

استخر و باشگاه که ندارند درسته؟؟

گلم از پوشش دانشگاه و فضا و امکانات خوابگاه میشه بگی ؟استخر و باشگاه که ندارند درسته؟؟

نه خوابگاه من نرفتم

چون دانشگاهم نزدیک بود

چادر اکثریت میپوشیدیم

ولی بودن بدون چادر محجبه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

شاید خیلیا مساله حق الناس رو بدیهی فرض کنن اما اقدامات هر وکیل تاثیرات عمیق و بزرگی روی زندگی آدمهایی میزاره که بهش مراجعه میکنن و من به تجربه در زندگیم بهم ثابت شد کوچکترین تاثیری که روی زندگی دیگران بزاریم آگاهانه یا ناآگاهانه خواسته یا ناخواسته تاثیرش عمیق و بسیار قوی به زندگی خودمون برمیگرده خیلی قضاوت و وکلا معیارشون ممکنه شواهد و مدارک باشه و طبق اون حقی حتی ناحق بشه چون سندسازی و شواهدبازی در کشور ما کار سختی نیست و گاهی فراموش میشه ارزش مدارک و شواهد فقط جایی هست که حق رو از ناحق مشخص کنه تا حایی ارزش دارن که به ابزاری برای درک حقیقت تبدیل بشن نه جایی که تبدیل به هدف بشن و حق رو ناحق کنن درغیر این صورت یک دنیا شواهد و مدارک به اندازه پشیزی ارزش ندارن اگر قاضی بدونه قلبش میدونه طرف مقابل راست میگه اما تمام شواهد علیهش هست اگر بخواد طبق مدارک و شواهد عمل کنه درواقع باری از حق الناس رو بردوش خودش گذاشته همه اینارو درنظر بگیر و بعد تصمیم بگیر من کارم به دادگاه افتادهو خیلی راحت با همه مدارکی که داشتم دیدم اینجا طبق سلیقه خیلی وقتا قضات رای میدن قاضی میدونست حرف من حقه اما چون حکمی باید میداد که به قول خودش روتین نبود حق منو نادیده گرفت من گذشتم از حقم ولی اثرش جایی به زندگیش برمیگرده

شاید خیلیا مساله حق الناس رو بدیهی فرض کنن اما اقدامات هر وکیل تاثیرات عمیق و بزرگی روی زندگی آدمهای ...

من به حق الناس و اینا اعتقاد دارم

حق و ناحق نمیکنم

توی هر شغلی همه جور آدم هست

نهایت پرونده ای که اینجوری باشه رو قبول نمیکنه آدم

خیلی به خودت بستگی داره

حقوق اولش سخته و مسیر نسبت به فرهنگیان طولانی تری داره ولی پایانی که داره به صراحت درخشان تر و با کیفیت تر از معلمی هست

معلمی و فرهنگیان از هر نظر محدود کنندست (مالی ،پوششیو...)

اما در عین حال مزیت های خودش رو داره

تو باید ببینی عطای کدومو به لقاش میبخشی

من به حق الناس و اینا اعتقاد دارمحق و ناحق نمیکنمتوی هر شغلی همه جور آدم هستنهایت پرونده ای که اینجو ...

بله ماهم تو فامیل وکیلی داریم دکترا هست و بسیار مقیده و معتقد به این مباحث و خیلی با وسواس پروتده هاشو انتخاب میکنه و حزو موفقترین و معتبرترین وکلای تهران هم هست ولی خوب من همیشه ترجیحم اینه با فامیل برای هر مساله ای کار نکنم خیلی وقتا اصلا دلت نمیخواد فامیل بدونه من خودم دقیقا به همین دلایل با وجود علاقه بسیار شدیدی که به وکالت داشتم قید رشته حقوق و زدم

من به حق الناس و اینا اعتقاد دارمحق و ناحق نمیکنمتوی هر شغلی همه جور آدم هستنهایت پرونده ای که اینجو ...

ومن عذرخواهم اگر سوتفاهم شد. شخصا کسی نیستم بخوام کسی رو قضاوت کنم یعنی خط قرمزمه به خودم اجازه بدم کسی رو مورد قضاوت قرار بدم. اما فرصتی شد اینجا این نطلبو بیان کنم چند بار میخواستم در مورد همین مطالب که گفتم تاپیکی جداگانه بزنم اما قسمت شد الان و اینجا بیان کنم چون مهمه که هرکسی این مطلبو میخونه چه دراین مشاغل هست یا چه میخواد وارد مشاغل حقوقی بشه با آگاهی کامل واردش بشه خیلیا حتی ممکنه تا کسی نگه حتی به این جریانات توجه نکنن. بازم عذرخواهم اگر باعث سوتفاهم شد

خیلی به خودت بستگی دارهحقوق اولش سخته و مسیر نسبت به فرهنگیان طولانی تری داره ولی پایانی که داره به ...

خودمم نمیدونم کدوم برام ارجحیت داره

ومن عذرخواهم اگر سوتفاهم شد. شخصا کسی نیستم بخوام کسی رو قضاوت کنم یعنی خط قرمزمه به خودم اجازه بدم ...

نه سوتفاهم نشد

متوجه منظورتون هستم

خودمم نمیدونم کدوم برام ارجحیت داره

خب بیا هر دو رو از هر منظر برای خودت قیاس کن

مثلا از نظر مالی زود به درآمد رسیدن برات مهمه یا دور رسیدن ولی درآمد خوب ؟

اونقدر استمرار و صبر داری که وسط راه حقوق ولش نکنی؟

توی جمع افراد حقوق دان بودن بهتره برات یا افراد فرهنگی؟

حتی تفریحاتت

ببین سرگرمی و تفریحت با کدوم بیشتر تطابق داره

و اینکه به نظرت توی مصاحبه فرهنگیان قبول میشی؟

از این قبیل موارد رو خودت با خودت بسنج