2789
عنوان

خیالپردازی 🥲😐

30 بازدید | 15 پست

سلام

اگر که میشه این رو تا اخرش بخونید ممنون میشم دوستان عزیزم

من خیلی خیالپردازی میکنمم چند سالی هست که خیلییی خیالپردازی میکنم هرشب خیالپردازی هام اینجوریه که من تو ذهنم یه کارکتر دارم من دخترم ولی این شخصیت تو خیال هام رو خودم طراحی کردم(میدونم خیلی مسخرس😐😂) حالا ظاهر این شخصیت خیالیم اینجوریه یه پسره تقریبا جوون بشدت خوشگل و این شخصیت تو خیال هام براش سناریو میچینم درواقع بهتره بگم که مثل سریال های ایرانی من تو خیال پردازی هام از زندگی خودم و ایندم خیال بافی نمیکنم بلکه یه کارکتر هایی رو تصور میکنم که بازیگرن

و این خیالپردازی هام هم سم ن یجورایی 😂😅 جنایی و پلیسی ایناس

نمیدونم شاید بگید ذهن مریضی دارم اما من با این خیالپردازی هام حس خوبی بهم میده

اگر شماهم مثل منید حتما بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه چند تا سوال دارم

مثلا فکر میکنی که اون کاراکتر ها وسط فیلمن و همه دارن میبینن و...تحسین و ...توجه و...

نه اصلا مسخره نیست

یکی از دوستام همین مشکل رو داره

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

منم خیلی خیالپردازی میکنم ولی شخصیت اصلی خودمم ،یه مدت خیلی شد دیگه داشتم اذیت میشدم خودمو مشغول میکنم که خسته خسته بشم و بخوابم کتاب،قران،ادعیه یا اینجا تو مجازیم وگرنه دیوونه میشم شما هم مراقب باش

منم خیلی خیالپردازی میکنم ولی شخصیت اصلی خودمم ،یه مدت خیلی شد دیگه داشتم اذیت میشدم خودمو مشغول میک ...

شبایی که دلم گرفته و یا خوابم نمیبره ترجیح میدم خیالپردازی کنم

یه چند تا سوال دارممثلا فکر میکنی که اون کاراکتر ها وسط فیلمن و همه دارن میبینن و...تحسین و ...توجه ...

دقیقا مثل سریال هایی که میبینیم از خودم سریال درست میکنم 😅

دقیقا مثل سریال هایی که میبینیم از خودم سریال درست میکنم 😅

و فکر میکنی کیا دارن تو رو تو اون سریال تماشا میکنن؟

معروفی و مشهوری؟

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

منم اینطورم با ۲۹ سالبیماریه؟

فک نکنمااا من تو گوگل خوندم نوشته بود کساییکه خیالپردازی میکنم هوش و ذهن بالایی دارن ولی خب اگه این خیالپردازی بیش از حد بشه از زندگی و کار و درس تورو میندازه

شبایی که دلم گرفته و یا خوابم نمیبره ترجیح میدم خیالپردازی کنم

آره خب ولی هرچی سنت بره بالاتر مخصوصا اگه مشکلات زندگی زیاد بشه این خیالپردازی بیشتر اذیت میکنه آدم رو از همین الان مراقب باش من ۳۴ سالمه تازه دارم خودمو درمان میکنم