2789
عنوان

دوستان بحث خاستگاری و کنکوره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا یک مرد باید بیاد سراغ دختر ۱۰ سال کوچکتر؟متنفرم از این ادما

مجبور نمیکنه طرفو ک ازدواج کنه باهاش

دختره میتونه قبول نکنه

خیلی دخترا خودشون شیفته اختلاف سنی این مدلی ان

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اره زمین و خونه و ماشین دارهشغلش دوتاست هرودو به مهندسی ربط داره و مدیریت و اینا درامد هم خوبه واقعا

ازدواج کن و درست رو ادامه بده کیس خوب گیر نمیاد

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

ازدواج کن و درست رو ادامه بده کیس خوب گیر نمیاد

اون قدیم بود مدرک به درد میخورد الان فقططط پول ببین اینو برندارید بقیه رو هوا میزننش قشنگ چشمات باز کن و انتخاب کن

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

۱۰ سال که باز قابل قبوله سراغ ۱۵ سال کوچیکتر از خودشونم میرن انگار نه انگار

متنفرم از اینجور آدما ، حالا اگه دو طرف باهم دوست باشن همو دوست داشته باشن یه چیزی اما اینکه یکی سنتی بره جلو و دنبال دختر ده سال کوچیکتر از خودش باشه نوبره والااا

چیزی که از آنِ توست، تو را پیدا خواهد کرد 🌙🌱
مجبور نمیکنه طرفو ک ازدواج کنه باهاشدختره میتونه قبول نکنهخیلی دخترا خودشون شیفته اختلاف سنی این مدل ...

مرد سالم سراغ آنقدر اختلاف سنی نمیره.

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

همینبعد گفته مخالفتی نداره بزار دانشگاه شو بره

من دقیقا شرایطم همین بود وتجربم وگفتم چالش تاهل خیلی زیاده اگه ادم درسخونی هستی عقبت میندازه

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

عیبی ندارهالان جواب خودت چی هست، رد میکنی یا نه؟

اخه ندیدم اصلا

میخوام رد کتم با اینکه خیلی خوبه چون سنم کمه واقعا ولی بازم گفتم چ کنم شماها تجربه دارید کمککنید

یه وقت از سر جوگیری رد نکنم

چرا یک مرد باید بیاد سراغ دختر ۱۰ سال کوچکتر؟متنفرم از این ادما

نمیدونم من الان چی بگم

توخانواده داریم ۱۵ سال اختلاف سنی ولی باهم بهترین زندگی رو دارن