2789
عنوان

شوهر میخایم

1 بازدید | 13 پست

خانما چجوری شوهر پیدا کنم لطفا راهتثنمایی کنید نیاین بگین شوهر پیف .

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

شوهر واقعا پیف 🗿💔 چند سالته

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨. فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ایران چه ها که نکردند. ۱. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد داد بجای واق سگ بگویم پارس که نام وطنمان است. 2.ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما یاد بگویم آخر شاهنامه خوش است چون در آخر شاهنامه از عرب شکست میخوریم. ۳. ما ایرانی نیستیم چون قوم عرب به ما آموخت که به جای خوراک بگویم غذا که ادرار شتر است. \\ و ده ها هزار مثال دیگر. وقتی که خود هویت داریم هویت بیگانه به چه کار آید ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم میقام

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

تو مراسمایی که خانم های محل شرکت میکنن شرکت کن

دیگه مادرا نمیتونن برا پسرا نتخاب کنن پسر خودش باید انتخاب کنه

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

میگم میشه بکشید بیرون از شوهر

چرا

حیوون هم جفت و شریک داره ما به چشتون عجیبیم چرا