2789
عنوان

زن بابام چه حرومزاده س ببین چطور مهریه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین بودهاصلا فامیلاشون به زندگی اینا امیدوارنبودن همش منتظر طلاق بودنچون میدونستن هیچکس نمیتو ...

وای یا خدا پس کیف دنیا رو کرد این زن من نمیتونم توهین کنم به کسی اما خدایی دیگه بسه طلا ها مال خودت پول مال خودت دیگه مهریه نگیر این خیلی ناحقی هست بسه واقعا نخوبه خوبه نگفته خونه ماشین زمین میخوام خدا را شکر بابات باید بره وکیل بگیره و پیش قاضی صحبت کنه حداقل از ۸.۹ سکه ۳.۴ تا شو بده اونم با این شرایط گرونی طلا و بدبختی وای خدا بگو مهریه دیگه برای چی تو هست آخه 😐😐😐😐💔💔💔💔 یه طوری شدم کلا با این تاپیک دلم شکست 😔 بگو اصلا چطوری دلت میاد جدا شی و این زندگی خراب کنی اما نا حق نگفتم خواهرم فقط برای پول و اموال دارایی ازدواج کرد 💔

خدا رحمت کنه مادرت رو 😭🖤

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

یه زن درست حسابی که اصالت داره و میخواد برا زنذگی بیاد نه کار و کاسبی مهریه و شرایط هم معقول بزارید

بدبختی اینه بابام پولداره همه واسه پولش میان

حتی یه خانم که دوتابچه داشت شرایط مثل بابام بود دیدیمش واسه زندگی نمیخواست ازدواج کنه فقط پول

بابام همه جا میگه پولدارم اعصابم داغون میشه

وای یا خدا پس کیف دنیا رو کرد این زن من نمیتونم توهین کنم به کسی اما خدایی دیگه بسه طلا ها مال خودت ...

دنیادارمکافاته

این از بابامم پول بگیره ماهیانه خرج قرصاش میشه

یعنی خیر نمیبینه اینو مطمئنم

این همه مریضی هم داره خدازده س

تاوان کارایی که بامردم کرده رو یه روز پس میده قربانی فقط بابام نبوده از خیلیا با ابروریزی پول گرفته

آبروی ما تو کل محلمون و فامیل رفته

خودش میگف صیغه قبلیم داداشم گرفته اونو زده مرده گریه کرده پولو داده

اما بابام به کل فامیلاشون زنگ زده بود گفته بود چشمش مشکل داره از دست داداششم شکایت کرده بود هرروز هم به داداشش زنگ میزد حتی صبح زود

یه طورایی اذیتشون کرده بود ولی بازم این پول کوفتش بشه ایشالا

بابام قصدش از عمل لیزیک این بوده که چشماش درست بشه ماشین پاسه عنترخانوم بخره حالا پول واسه خرید ماشین من میگه ندارم مهریه باید بدم

یه داستانای این وسط هست که هرکی بشنوه پشماش میریزه دست یه خانومم زن بابام شکونده بود بابام پول به طرف حدودا۱۰تومن داده شکایت نکنن الان به طرف میگیم بیادادگاه نمیاد

اعصاب رو بابام میدونستهخیانت بابام به مرده زنگ زد گفت زنت زنگ زده بم گفته یه امانتی هست باید بهت بدم ...

پس بگید برگرده سر زندگیش اگه مثل آدم زندگی کرد که هیچ

اگه نکرد ازش مدرک جمع کنید که یادش باشه بخاطر پول رو زندگی کسی آوار نشه

پس بگید برگرده سر زندگیش اگه مثل آدم زندگی کرد که هیچاگه نکرد ازش مدرک جمع کنید که یادش باشه بخاطر پ ...

خیلی خطرناکه

درخونمونو اون دفعه داشت میشکوند چن بار خودکشی هم کرده

آبرومونوهم تو ساختمون ومحل برده

میترسم دفعه بعد بیاد یه سمی چیزی بیاره تو غذامون بریزه

چون ازهیچ کس وچیزی نمیترسه

ادم بی ابرو دیدی که هیچی واسش مهم نیس اینم همینطوره حتی از پلیس مملکت هم نمیترسه خیلی بی عاره

امیدوارم بتونن اینو تو تیمارستان بستری کنن تا به کسی اسیب نزده

با شما قبلا سر ازدواج بابات و اینکه قرار بود خونه بنام شما بزنه صحبت نکرده بودم؟ چه زود خودشو نشون داد خوب شد بیشتر ازین مهرش نکردید همین کارا رو میکنن که مردم ازین جور خانما که دایم الازدواجن میترسن دیگه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت