2789
عنوان

تجربه خودم از فروشندگی

1 بازدید | 10 پست

دوستان ب هیچ عنوان از اولین مغازه ای ک میرید خرید نکنید حتما از چندتا مغازه قیمت و برند بپرسید چون تو این اوضاع حسابی فروشنده ها سواستفاده میکنن ، حتما وقتی سوپر مارکت میرید قیمت رو جنس رو چک کنید ، اصلا حرفشونو باور نکنید ک میگن قیمت جدید ی چیز دیگست مطلقا چنین چیزی نیست ، سوپر مارکت هر قیمتی رو جنس باشه همونه نذارید ازمون سوئ استفاده کنن و دراز گوش فرض کنن ، ب هیچ عنوان ب فروشنده نگید چقدر قیمتاتون خوبه چون باعث میشید جنسششونو بالاتر ببرن و تا میتونید بگید قیمتاتون گرونه ، اگرم گرون بود حتما ببرید پس بدین ، بذارید یاد بگیرن نباید گرون فروشی کنن

منم موافقم که قبل از خرید بهتره از چند جا قیمت بگیریم و عجله نکنیم، مخصوصاً این روزا که اختلاف قیمت بعضی کالاها واقعاً زیاده.

ولی به نظرم نباید همه فروشندهها رو توی یه دسته گذاشت. هم فروشنده منصف داریم، هم فروشندهای که ممکنه گرونتر حساب کنه. بهترین کار اینه که خودمون آگاه باشیم، قیمتها رو مقایسه کنیم و اگر جایی قیمت یا برخوردش مناسب نبود، از اونجا خرید نکنیم.

در مورد برچسب قیمت هم معمولاً باید همون قیمتی که قانوناً اعلام شده رعایت بشه، ولی بعضی کالاها شرایط متفاوتی دارن. برای همین بهتره همیشه فاکتور بخوایم و قبل از خرید قیمت رو چک کنیم.

در کل آگاهی خریدار از دعوا و بدبینی خیلی مؤثرتره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقاااا

منم 1ساله ک فروشنده ی مغازه بودم

و قمیت ها با هرجایی فرق داره جدی میگم ها

مثلان مشتری ک می آمد توی مغازه مون ست شلوار اینا ما میدادیم 688

ولی تکش488 بود ولی ی جایی رفتم دیدم قمیت ما بالاس🤣 واقعان خودم رفتم ی مغازه دیگی همونو میداد488ست کاملش ها

خب اخه روی خود کالا هم نوشته قیمت تولید کننده و قیمت مصرف کننده بنظرم بی انصافیه بنظرت اون بدبخت ها ...

بذار برات ی مثال بزنم ، بطری آب معدنی میومد بسته ی 8 تایی مثلا 60 هزار تومن ن بیشتر ن کمتر ، خود ما پک 8 تایی بطری اب معدنی رو 60 تومن میخریم ، روش نوشته قیمت تولید کننده 12 تومن ، قیمت مصرف کننده 20 تومن، اون وقت ما چند میفروشیم ؟ 30 هزار تومن ، پس ی سود از خرید بردیم ، ی سود از فروش ، ی سودم از اضافه قیمتی ک روش خودمون اعمال کردیم