2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان و باروري

544 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تنبلي تخمدان دارم و يك سال اقدام داشتم كه باردار نشدم بعد از مراجعه به پزشك و كلي عكس رنگي و سونو و آزمايش خودم و همسرم بهم كلومفين داده شبي سه تا!

به نظرتون جواب ميده؟

و اينكه اكثرا شبي يك الي دو قرص مصرف كردن تو تاپيك ها من خوندم برا من شبي سه تاست! نكنه اميدي بهم نيست😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من شدید تنبلی داشتم شده بودم موش ازمایشگاهی دکترا تا 4سال بیخیال شدم الان 4 بچه دارم  خواهر ...

خدا الهي حفظش كنه عزيزم 🌺 استرس كه اصلا ندارم فقط نميخوام بيشتر ضرر بزنم چون ميگن مصرف بيش از حدش كيست مياره

سلام دوستان من تازه اومدم تو نی نی سایت کم کاری تیرویید دارم و تخمدان پلی کیستیک این ماه ۶روز بعد از تمام شدن پریود لکه بینی داشتم کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم منفی بود قرص لیوتیروکسین و مدروکسی پروژسترون و متفورمین استفاده میکنم ممنون میشم کمکم کنید

سلامپارميلا جون كسايي كه تنبلي تخمدان دارن اگر ويتامين اي ٤٠٠و ويتامين D3 هزار ميلي رو هر شب با هم بخورن شانس باردا ي افزايش پيدا ميكنه

برای تمام داشته هایم، خداری بزرگ رو سپاس میگویم