2789
عنوان

هیچ وقت ب دوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر دخترخاله ی بی شرفت کنن! تاسف اوره..

خیلی انتظار همچین کاری نداشتم واقعا حتی همسرمم ابراز علاقه کرده بود این بیشعورم جوابشو داده بود😑

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

من ی دوستی داشتم رفتار و اخلاق کپی پیس کیمیا عشق ابدی شدیداً دو رو و عوضی دو ساله کاملاً از زندگیم ح ...

منم درگیر همچین دوستی سمی بودم.. یک سال و نیمه کنار گذاشتم اعصابم آرومتر شده.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

قبول دارم من دوست صمیمیم محل کارشو میدونست خیلی بی دلیل رفت بهش هر چی در مورد من بود بهش گفته بود منم تلافیشو سرش درآوردم گفتم این که یه دوست بود با حرفای تو میخواد بره بره شوهرم که نیست منم رفتم به مادرش گفتم دخترت چیا پشت سرت میگه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

کجاش خنده داره؟

خب خندم گرف از کارش

درسته کارش خیلی زشت بوده

ولی خنده دارم هست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

خیلی انتظار همچین کاری نداشتم واقعا حتی همسرمم ابراز علاقه کرده بود این بیشعورم جوابشو داده بود😑

همون بهتر که ذاتش رو زودتر شناختی...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

من ی دوستی داشتم رفتار و اخلاق کپی پیس کیمیا عشق ابدی شدیداً دو رو و عوضی دو ساله کاملاً از زندگیم ح ...

خداروشکر عزیزم ... منم همینکارو کردم و واقعا متنفرم ازش

حتی شوهرمم ابراز علاقه کرده بود جوابشو داده بود😑

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

قبول دارم من دوست صمیمیم محل کارشو میدونست خیلی بی دلیل رفت بهش هر چی در مورد من بود بهش گفته بود من ...

خوبش کردیی اینا واقعا خیلی عوضی و پستن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

متوجع نشدم عزیزم واضح تر میگی؟

منظورم اینه که باید با همسرت صادقانه حرف بزنی که این چت رو دیدی و ازش بخوای توضیح بده و با دخترخالهات هم باید تکلیفت رو مشخص کنی که آیا میتونی بهش اعتماد کنی یا نه