2789
عنوان

هیچ وقت ب دوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه این دوست حسودت

۳۴ سال به خاک پدرم اینقدر برای دوستام دوست خوبیم بعدها متوجه شدم مریضه میگفت مادرم لباس زیرشو میندازه عمدی جلوی دامادمون در حالی که مادرشو میشناختم زن خوب و درستیه اصلا چنین کاری نکرده بود یه همسایه داشتن خانم سالمندی بود مادرش میرفت برای رضای خدا کاراشو انجام میداد دختر نداشت بعد میگفت مادرم عمدی میره که پسره این خانم سالمنده بیاد بگیرتش دیگه منم تلافیشو سرش درآوردم گفتم پا رو دمم گذاشتی حالتو میگیرم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

[QUOTE=414815003]فکر نکنم ! این برا کیه ؟[/QUOTE

همینطوره ک گفتم چون وقتی با همسرم صحبت کردم راجب چتا حرف زد باهام گف فلان چیزو گفتی بهم 😑

دوران دوستیمون

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خوبش کردیی اینا واقعا خیلی عوضی و پستن

خیلی خیلی حالا اگه بد بودم میگفتم آقا یه کاریش کردم سرم تلافی در آورده اشکال نداره حقشه حتی بهش تجاوز شد با من افسردگیش خوب شد البته موصوع تجاوزش رو به مادرش نگفتم چون درست نبود

۳۴ سال به خاک پدرم اینقدر برای دوستام دوست خوبیم بعدها متوجه شدم مریضه میگفت مادرم لباس زیرشو مینداز ...

دلم به درد امد چقدر پست بوده . حالا چی شد میانتونو تونست بهم بزنه؟

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
دلم به درد امد چقدر پست بوده . حالا چی شد میانتونو تونست بهم بزنه؟

نه نتونست اون عاقل تر از این حرفاست ولی واقعا یه چیزایی تجربه هستش که هر کاری میکنی نباید به کسی بگی از رابطه با دیگری گرفته یا هر چیزه دیگه ای بعضیا واقعا مریضن ما اینو نمیدونیم

کی بهش تجاوز کرده بود ؟

از بس هول بود کارش این بود که به خاطر اینکه پول کرایه ماشین نده مدام در روز سوار چند تا ماشین میشد خیلی بهش میگفتم این کارو نکن چطور نمیترسی یه روز اومد خونی مونی به خدا منو خواهرم جمعش کردیم اون پسرو تهدید کردیم شب نصف شب تماسهای طولانی دلداریش میدادیم کمکش کردیم حالش خوب بشه بعد رفت بام این کارو کرد

منظورم اینه که باید با همسرت صادقانه حرف بزنی که این چت رو دیدی و ازش بخوای توضیح بده و با دخترخالها ...

همسرم اصلا خبر نداره ک دخترخالم بوده😑خود دخترخالهم چت رو نشونم داد گف میدونم اشتباه کردم لطفا نگو ک من بودم😑😑😑😑

اللهم عجل لولیک الفرج🌱