2789
عنوان

بدرفتاریای شوهرم می‌تونه بخاطر این باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست
برای هزارمین بار میگم نزارین شوهرتون مساعل خانوادگی تون بدونن

دقیقا. من کم سن سال بودم ازدواج کردم همه چی به شوهرم میگفتم

دیدم تو دعپا همینا رو میزنه تو سرم قسم خوردم هیییچ حرفی از خانواده م بهش نگم. مگه اینکه خودش تو جمع خانواده مون بفهمه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونه اگه تصمیم بگیرم جدا بشم نمیتونم پیش اونا برم هر مشکلیم باشه خانوادم حقو بهش میدن و منو مقصر م ...

نه شما آروم آروم بدیاشو بگو بهشون هرکار باهات میکنه در ارامش براشون تعریف کن به مرور درست میشن

چجور نذارم شوهرم میدونه خانوادم چ رفتاری با من داشتن ومامانم ی جوری رفتار کرده ک فهمیده چشم دیده منو ندارن من با خانوادم قهر بودم آشتی کردیم ولی باز نمیان دعوتشونم کردیم نیومدن

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

من خودم وقتی ناراحتم همه چیزو میگم پیش شوهرم

باز بدتر از من مادرم که وقتی ناراحتی پیش میاد سیرتا پیاز زندگیشو برا شوهرم تعریفف میکنه

هی میگم مامان پسر مردم هرچقدر هم خوب باشه یه روزی میتونه از این حرفا سواستفاده کنه

هرچی بگی پسر مردمه هیچ وقت هم غمخوار تو نیست براش مهم نیست پیشش همه چیو نگو

تا حدی بله. من خودم ادم قوی هستم اما بازم تا وقتی پدرم زنده بود خانواده همسرم انقد واضح دشمنی نمیکر ...

خدا پدرت رو رحمت کنه .عزیزم .اما تا وقتی همسرت پشتت هست بزار ضر ضرر کنن .اگر نیست بگو بسم الله تمام و کمال اول مهریه من رو بدید بعد طبق سنت پیامبر برید. ۴تا زن دیگه بگیرید .والله به چیزی از دین شنیدن فکر میکنن. همه ی مردها حق دارن اجرا کنن.پیامبر گفته در صورتی که بتونی بین همسرانت به مساوات رفتار کنی چه مالی چه عاطفی چه جنسی .نه که هر جا انتنت فعال شد بری بگیریش و بگی پیامبر گفته .البته که قانون ایران کار به اصل حرف پیامبر ندارع و میگه خب گرفتههه یا بساز یا طلاق بگیر بدون مهریه برای از سر واگنی و خلوت کردم دادگاههاش 😑😒😒😒قانونی که مردا وضع کردن.

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دقیقا من با مامانم یه دعوای خیلی بزرگی کردیم کتمکم زد برای اولین بار. بعدش که شوهرم داشت میمود دنبالم گفت میرم آبروتو میبرم هر کاری کردم جلوشو بگیرم نذاشت یعنی هر دو دلو دلی که با مامانم کرده بودم همه رو به شوهرم گزارش داد اصلن نابود شدم بعدش بدبختانه یه مشکلی هم تو خانوادمون پیش اومد شوهرمم بود دوباره اونجا هم یه دعوای دیگه شد این موصوع برای سه ماهه پیشه.حالا دیشب سر دخترم با شوهرم بحثمون شد حالا کسی که دست روم بلند نمیکرد میخواست خفم کنه .اتفاقا از دیشب منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم ایکاش این اتفاقا جلوی شوهرم نمفتاد تازه بدتر اینکه امروز تهدیدمم کرد

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
شما هم از این پیشنهادهای خوب برای پدرشوهر و داماد خانواده بده

واقعا شوکه شدیم مادرم هم سر و زبون نداشت جواب بده. ما تو خانوادمون اصلا از این چیزا نشنیده بودیم . خودم هم درس خوندم شاغلم از نظر ظاهری هم خیلی ازشون سر هستم. مثلا چطور فکر کردن میشینم کنج خونه که طرف فکر زن دوم باشه.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.