دوستان من یه رابطه از راه دور دارمو تقریبا 3.4ساعت فاصله دارم یک سال باهمیم تو این یک سال رلم اصلا نیومده دیدنم ولی خب 3.4 بار همو دیدیم اون همش میگه میام و میام ولی اخرش نمیاد حالا اینا به کنار ما قصدمون جدی بود از همون اول من تازگیا فهمیدم ما اصلا طرز فکرمون بهم نمیخوره مثلا میگه من دوست ندارم بعد ازدواج بری سرکار یا اینکه من ادم زن زلیلی نیستم و هرچی گفتم باید بگی چشم یا مثلا میگه چند روز پیش رفتم بیرون یه دختره بود نیم تنه پوشیده بود نافش معلوم بود یا وقتی ازدواج کردیم چند ماه بعد باید بچه دار شیم😑اصن یجوریه بعد از اونور مامانشم مخالفه این ازدواجه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😑اصلا بحث فقط اون خانم نبود من یه بار که باهاش رفته بودم بیرون نمیدونم از رو شوخی یا چی همش دخترا رو نگا میکرد میگفت اینو ببین چرا اینجوریه این معلومه خرابه نگا تیپشواین فلانه
😑اصلا بحث فقط اون خانم نبود من یه بار که باهاش رفته بودم بیرون نمیدونم از رو شوخی یا چی همش دخترا ...
عزیزم اگر امقدر اذیتی چرا موندی ولی یچیزیم در نظر بگیر پسرای دیگ و رابطه های دیگ توسط برامون گل نزاشتن اگه رابطه خوبه و راضی بمون اگر نه برو ولی فکر نکنی برات فرش قرمز پهن کردن😂
میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂من زندگی بزرگسالی نمیخوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمیدونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭