2789
عنوان

رابطه راه دوررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 121 پست
همون اول از کجا اینا رو باید میدونستی،مطمئنا اینارو تو این مدت فهمیدی و متوجه شدی فقط حرف نیس و واقع ...

اره تقریبا نصف بیشتر این چیزا رو تو همین چندماه اخیر شایدم کمتر فهمیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب راست میگه دیگه آدم نرمال عادی مک مالش میکنه تو چشم ملت😂😂😂

😑اصلا بحث فقط اون خانم نبود من یه بار که باهاش رفته بودم بیرون نمیدونم از رو شوخی یا چی همش دخترا رو نگا میکرد میگفت اینو ببین چرا اینجوریه این معلومه خرابه نگا تیپشواین فلانه

اره تقریبا نصف بیشتر این چیزا رو تو همین چندماه اخیر شایدم کمتر فهمیدم

جدا شو خودتو بیچاره نکنی یه عمر

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ابراز دلتنگی میکنه و میگه دلم تنگ شده میخوام بیام ببینمت منتهی نمیاد میگه میاما مثلا اخر ماه میام دو ...

ابراز دلتنگی که دیگه خرج و زحمتی نداره

الان منم بهت میگم دلم برات یه ذره شده. باور کن

😑اصلا بحث فقط اون خانم نبود من یه بار که باهاش رفته بودم بیرون نمیدونم از رو شوخی یا چی همش دخترا ...

عزیزم اگر امقدر اذیتی چرا موندی ولی یچیزیم در نظر بگیر پسرای دیگ و رابطه های دیگ توسط برامون گل نزاشتن اگه رابطه خوبه و راضی بمون اگر نه برو ولی فکر نکنی برات فرش قرمز پهن کردن😂

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

خب پس باید چیکار کنیم

نشونه ها رو جدی بگیر، تا بعدا از خدا گله نکنی

کسی که تو دوستی برای دیدنت اشتیاق نداره و زحمتی به خودش نمیده و اینجوری خط و نشون می کشه بهتره روش حساب نکنی و خودت رو نجات بدی

باز خود دانی

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

میگم منتهی میترسم چون وقتی حرف از کات میزنم بحث خودکشی میارع وسط

اصلا مهم نیست حتی اگه خودشو بکشه که نمیکشه!!

کات میکنی در اولین فرصت

دیگه هم وارد رابطه لانگ نمیشی

اگه قصدت ازدواجه