2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله غذا روخودش میجوه نیاز نیست من بجوم براش

نه خوشم اومد خیلی حق گفتی🤣🤣

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چقدر خووب

کلا خونه باشه همه کار میکنه جز ظرف شستن

جارو میکشه لباس میندازه ماشین گردگیری میکنه شیشه ها رو برام دستمال میکشه بچه ها رو حموم میکنه آشپزی میکنه

همه ی این کارا رو ب مراتب برام انجام داده طفلی

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

بله کمک میکنه.... و اکثر اوقات هم خودش آشپزی میکنه و حقیقتا دستپختش بهتر از منه🤭

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

توی پختن نه ولی توی همه کارای خونه وقت داشته باشه بلهصبحونه هم اگه پختنی نباشه آماده میکنه ظرف میشور ...

بخدا شوهر خوبی داری قدرش رو بدون اکثر مردا سفره جلوی روشون روهم جم نمیکنن

نه اصلا

دیشب بهش میگم چرا تو کار خونه کمکم نمیکنی اسم غذا بهم بگی

شوهرم همینکه تو دست و پام نباشه بزرگترین کمک بهم هست

فقط اسم غذا بهم بده کافیه اونم که هیچ جوره مشارکت نمیکنه بهش میگم شام چی بزارم نهایت میکه بریم بیرون جیگرکی