2789
عنوان

تورو خدا بگید حق دارم یا نه

1 بازدید | 21 پست

قضیه اینه من دوتا خواهر متاهل بدجنس دارم که خونشون با ما نزدیکه اینا هرروز برای صبحانه پا میشم میان خونه پدری ،

من الان اعصابم به شدت داغونه چون هرروز هروز کلی خونه رو بهم میریزم صبحانه میخوره و بعد سفره صبحانه رو همینجوری ول میکنن میرن ..با مادرم دعوام شد ،

میگه زشته برا یه سفره اینجوری میکنی ؟

آخه تورو خدا زشت نیست اونا میخورن و همینجوری میرن انگار من کلفتشونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری صددرصد

خیلی خستم ،مادرم خیلی بی رحم و بی وجدان ،اتگار من آدم نیستم میگه چیه مگه یک سفرس یک نمیدونم ظرفه ،یخدا آنقدر نون یا هرچی بخورن خودشون و بچه هاشون میریزن بین فرش ها خسته شدم دیگه

حق داری درسته خونه پدر مادرشونه ولی زندگی و خونه جدا دارن و روی نظم زندگیت داره اثر میزاره

اثر گذاشته بابا منم آدمم عزت نفس دارم غرور دارم چرا باید اونا بخوره من جمع کنم ؟

مادرم از اونا بدتره میگه هیچ کاری نمیکنی زر نزن برا یه سفره زشته ،بتوچه که میان ،تا وقتی که من باشم باید بیلن

زشته که زشته کارشون ...ولی میخوام بگم من خواهر ندارم هرکسی رو میبینم که خواهر داره خیلی حسرتش تو دلم میمونه کلا تک دختر بودن خیلی بده قدر خواهرتون بدون من از تنها بودن یه دردی میکشم که اگه جای تو بودم هیچ وقت بخاطر یه مسئله کوچیک از خواهرات ناراحت نمیدی

خیلی خستم ،مادرم خیلی بی رحم و بی وجدان ،اتگار من آدم نیستم میگه چیه مگه یک سفرس یک نمیدونم ظرفه ،یخ ...

مقصر اصلی مادرته عزیزم، شاید خواهرات هیچوقت نخوان متوجه باشن که دارن مزاحمت ایجاد میکنن، باید بهشون تذکر بده اگه قراره سر اینکه ازشون بخواد درست رفتار کنن ناراحت بشن ،بذار ناراحت بشن ، شما چرا تاوان باید بدی ؟ اگرم میخواد اینطور فداکاری بکنه خودش کاراشونو بکنه منکه اعصابم خورد شد

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

حق داری واقعاً بیانصافیه میان میخورن و میرن و تو باید جمع کنی با مامانت صادقانه حرف بزن که این وضع ...

مامانم پشتشونه مامانم یه زن ترسو و عقب موندس ،ک اگه اینجوری نبود ،پشتشونو نمیگرفت