2789
عنوان

تورو خدا بگید حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 21 پست
چرا ولی از جهت کار نکردن میگن ما مهمونیم

با پدرتون مطرح کن ، مامانا دلسوزن میگن دخترمون خونه غریبه و فلان...من داداشم خونه مجردی گرفته بود میومد خونه ما همین رفتارارو داشت اخرشم خودم جلوش واستادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر اصلی مادرته عزیزم، شاید خواهرات هیچوقت نخوان متوجه باشن که دارن مزاحمت ایجاد میکنن، باید بهشون ...

باورت میشه برای صبحانه که کلا هستن ،قبل نهار میان گاهی برای نهار میان ،موقع استراحت دست بچه هاشو میگیره میان نمیزاره استراحت کنیم ،کلن از دستشون واقعا احساس بیچارگی میکنم ..مادرم نمیدونم چرا اما همیشه واکنش منو سرکوب میکنه ..خسته شدم 😞

جمع نکن شماکار های دیگه تو خونه انجام بده ولی سفره اونا رو جمع نکن

نمیدونی مامانم سر این باهام چیکار میکنه باورت میشه سر اونا همیشه با من حرف نمیزنه ؟همیشه سرد همیشه تلخ ،چرا؟چچنگفتم خودشون چرا جمع نمیکنن؟

نمیدونی مامانم سر این باهام چیکار میکنه باورت میشه سر اونا همیشه با من حرف نمیزنه ؟همیشه سرد همیشه ت ...

عزیزم حق با توعه

ولی کاری نمیشه کرد

هزار بار هم که توضیح بدی متوجه نمیشه

پس اعصاب خودت رو خراب نکن

تایمی که اونا میان تو بزن بیرون

مثلا اون تایم برو باشگاه

اعصاب و روان از همه جیز مهم تره

عزیزم حق با توعهولی کاری نمیشه کردهزار بار هم که توضیح بدی متوجه نمیشهپس اعصاب خودت رو خراب نکنتایمی ...

برگشته مامانم بهم میگه پلو و مرغ جلوشون گذاشتی ؟با طعنه