2789
عنوان

چطوری حاضر جواب باشیم

1 بازدید | 8 پست

آنقدر حرصم میگیره بعد چند وقت جواب آدما میاد تو ذهنم🤬

چکار کنم همون لحظه جوابشون بدم بشورم بزارمشون کنار 😂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

ببین هرچقدرم ما بگیم و یادت بدیم فایده نداره

شما باید فعالیت مغزت بالا باشه درهمون ثانیه یه جوابی بدی که طرف لال شه و این مادر زادیه

مثلا من اینشکلی ام و ذهن خیلی فعالی دارم و زبون درازم ولی همسرم و خانوادم اصلااا

تازه بعد چندین ساعت حرف یادشون می افته واسه دیس دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا همسر من دورش بگردم اصلا دنبال حاشیه نیس چیزی بگن حتی فکرشم نمیره که تیکه بوده😂

خدارو شکر من بیچاره که طلاق عاطفی دارم واقعااااا تنهام نه هم زبونمه نه همدمم نه رابطه نه تفریح .....فقط کار کار