2789

خواهرم دو تا مانتوسفارش داد از کانال ایتا. خانم مانتو ها را فرستاد ولی کهنه و یه شکل دیگه بهش پیام دادیم چرا اشتباه فرستادی حواست کجاست بلاک کرد با هر خطی تو ایتا پیامش میدیم بلاک میکنه بنظرتون چجوری پیگیری کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاسفانه اینجوری شده مخصوصا روی لباس .برای همین اصلا اعتماد نمیکنم .تنهاباری که با موفقیت صد درصد خرید کردم همین قبل عید بود از با سلام خریدم اونجا به نظرم یکم بهتر اومد وگرنه دیجی کالا و کانال و اینستا و اینا اکثرا صد درصد چیزی که هست رو نمیفرستن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو کانال ایتا کانال رضایت هم داشت تعداد اعضای کانالش هم بالا بود اطمینان کردیم

خب ببین ادرس مغازه ای هیچی نزده توی خود کانال روی بسته؟ کانال رضایت اصلا ملاک نیستش منم میتونم هزارتا از این پیامای رضایت فیک جور کنم

اگر مدام بلاک میکنه که راهی نداری

من از یه پیج اینستا که رضایت هم داشت لوازم آرایشی خریده بودم نمیفرستاد... بعد از کلی پیام و تهدید فرستاد اونم خشک و غیرقابل استفاده... حالا چون پول هنگفتی از دست نداده بودم بیخیال شدم کاری نکردم

من از یه پیج اینستا که رضایت هم داشت لوازم آرایشی خریده بودم نمیفرستاد... بعد از کلی پیام و تهدید فر ...

اتفاقا نباید بیخیال اینها شد تا دوباره کلاه برداری نکنن ادم باید پیگیرشون باشه