2789
عنوان

تاپیک زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 149 پست
من این تاپیک رو میگم ولی دوستان انگار ی کاربری ک میدونن زن دومه رو دارن ب عنوان مثال تحلیل میکنن😂 د ...

عزیزم رفتم تو تاپیک

همین تاپیک هم داره راجب ی تاپیک دیگه حرف میزنه

اصل داستان چیه؟ 🥺

🙃🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه چیزی دیگه هم همیشه برام سواله که یه سری حدیث و آیه داریم که در مورد همه چیز نظر دادن ،مثلا حسودی ...

اون زمان عرف بوده و خود زنا چندان مشکل نداشتن، تازه عرف تو تعداد خیلی بالاتر بوده اصلا یمقدار محدودش کرده😆

مقصر مردا هستن .

مردی نخواد زنی رو بگیره و نگیر باشه . هیچ زنی نمیتونه اون مرد رو از راه به در کنه هیچ زنی .

هرزه و نجس مردایی هستن که زن خودشونو ول میکنن میچسبن به هرزه ها و نجسهای خیابونی. به بهانه اینکه زنم به من نمیرسه. و زنم داره طلاق میگیره و .....

یه کلمه بگو من یک مرده هرزه نجسه لاشی هستم و میخوام انواع و اقسام زنهارا امتحان کنم . همین

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم رفتم تو تاپیک همین تاپیک هم داره راجب ی تاپیک دیگه حرف میزنه اصل داستان چیه؟ 🥺

گویا ی کاربری پنهونی با ی آقای متاهل صیغه کرده، اقا هم ب بهانه کار اومده شهر این خانوم کلا با این زندگی میکنه زنش هم نمیدونه، البته این صیغیه ای میگه خودشو زده ب ندونستن

بله دقیقاً منم موافقم...بار ها و بار ها اینو هم گفتم...من به شخصه همچین اتفاقی تو زندگیم بیفته حتی از شوهرم نمی پرسم اون زن کیه...حتی نمی خوام بدونم و ببینم اون زن کیه و کجاست...اون زن هر کی باشه مقصر صد در صد شوهر خودمه...همون جور که شوهرم معتقده اگه منم خیانت کنم مقصر اون مردی که نفر سوم شده نیست مقصر خود منم...کسی دست ما رو نمی گیره بگه تو رو خدا بیا خیانت کن آدمی زاد تا خودش نخواد اتفاقی نمیفته...این قانون طبیعته همچین زنایی باشن تا فرق وفادار و خیانتکار مشخص بشه...همون جور که مردایی هستن تا ذات ما زنا رو برای شوهرمون رو کنن...اونا وسیله ان نه مقصر.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

گویا ی کاربری پنهونی با ی آقای متاهل صیغه کرده، اقا هم ب بهانه کار اومده شهر این خانوم کلا با این زن ...

مرد اگه نمیگرفت اون زن دوم هیچ غلطی نمیتونست بکنه . مرد هرزه است و با هر زنی که سر راهش باشه .... داره . اینو میگن نجس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه ببین اون مرده در دسترس نبوده این زنه بوده به این فوش میدادن منظظورشون این نبود ک مرده خطاکار نیست اما واقعا یه عده جری نشون میدن انگار این زنه کثیف نیست همه تقصیر گردن مرده بوده! بابا زن دومم نجسی بیش نیست

من هزااااار بار گفتم بازم میگم شوهرم بخواد بهم خیانت کنه مقصر صد در صد خودشه و من اون و بازخواست و تنبیه میکنم من هیییییچ کاری به اون زن ندارم چون شوهر من بهم تعهد داره و میدونه چقدر باهاش تو زندگی سختی کشیدم تو خوشی و ناخوشی کنارش بودم ورشکست شد بلندش کردم اون زن تو خیابون که میخواد بده و دنبال کاسبی و پولشه مگه له من تعهد داره؟ اون میخواد پولش و بگیره بره شوهر من نباید عقل و شعور و معرفت و ذات داشته باشه؟؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

هر چی میکشیم از این همجنس هاستاونقدر از زن ها بدی دیدم که از مرد ندیدم

اگه شما با ی مرد ب شوهرتون خیانت کنی شوهرت میگه مقصر اصلی اون مردست و میره یقه اونو میگیره یا تورو میکشه؟ مگه کم مرد دنبال زنای متاهل دوره میفتن اونا هم باید خیانت کنن؟ یا خودشون دوره بیفتن دنبال پسرا بعد بگن مقصر اون پسره ک قبول کزد بیاد با من زن متاهل!!!