چند سال پیش صرفا از روی کنجکاوی و جوگیری چند جای زیر ساعدمو با تیغ خط انداختم جاش مونده بود
یه سال پیش رفتم لیزر co2 جلسه اول خیلی نتیجه خوبی داد اسکار ها صاف تر و جمع و جور تر شده بودن چون دکتره بهم گفته بود چند جلسه باید بیام برای نتیجه بهتر منم رفتم... ( دکتر قبل شروع لیزر بهم گفت ۴_۵ جلسه بعد از لیزر ۵۰_۶۰ درصد بهتر میشه اما مال من همون جلسه اول ۵۰_۶۰ درصد بهتر شده بود 💔)
ولی جلسه دوم ورق برگشت دکتر خیلی بی احتیاطی کرد انرژی و حرارت دستگاه بالا بود بشدت
جوری که وقتی سر لیزر رو گرفت سمت پوستم بلافاصله پوستم چاک برداشت و قهوه ای شد همونجا!!!!!
لیزر رو چندبار از روی اسکار ها عبور داد و دردش خیلی شدید بود خیلی جوری که حس میکردم دارن پوستمو به طرز فجیعی با چاقو میتراشن... به خودشم گفتم خیلی دردش بیشتره نسبت به جلسه اول گفت احتمالا پماد بی حسی اثر نکرده!!!😐😏
یکی دو روز بعدش دیدم دلمه های تیرهِ غیر عادی تاول های زرد و نارنجی اسکار هایی که جلسه اول کوچیک تر شده بودن دوباره برگشتن به حالت اولیه و ورم و قرمزی شدیدی داشتن تا ۴_۵ ماه!!!! بعدش کم کم یکم که شده آروم گرفتن.... 🤦🏻♀️
جلسه اول دلمه ها یه هفته بعد شروع به ریختن کردن ( پوسته ریزی) اما جلسه دوم بعد سه هفته تازه دلمه هاش شروع به افتادن کردن!!! یعنی اینقدر شدت سوختگی بالا بوده سوختگی درجه ۲ حتی شایدم ۳ ( احتمال نمیدم ۳ باشه)
چون موقع لیزر کردنش حس کردم یه چیزی غیر عادیه این وسط من اتفاقا حواسم به زخمام خیلی بیشتر بود و مرتب ترمیم کننده و زینک اکساید و ضد آفتاب میزدم خوب طبق حرفاش مراقبت کردم...
بعد چند وقت رفتم پیشش معاینه کرد گفت نباید اینجوری میشد!!! گفتم شما شدت دستگاه رو بردی بالا اما اون بهم گفت شدت دستگاه بالا نبود احتمالأ خودت خوب مراقبت نکردی!
بعدش گفت یکی دو ماه دیگه صبر کن اگه ورم نرفت کورتون تزریق میکنم!!! ( کورتون اگه تو زمان اشتباه با دوز اشتباه یه فرد غیر متخصص تزریق بشه یعنی بنزین ریختن روی آتیش! وقتی پوست سوخته و واکنش شدیدی نشون داده اگه سریع کورتون تزریق بشه احتمالش زیاده که پوست عین کاغذ نازک بشه و فرو رفته بشه عین چاله فرو میره یا حتی عوارض های بدتر مثل نکروز و نمایان شدن رگ های زیر پوست...! خلاصه که کورتون یه داروی قوی هستش که تزریق کردنش کار هر کسی نیست اگه درست تزریق بشه معجزه میکنه)
خلاصه روی اون دکتره خط کشیدم کلا ول کردم دیگه نرفتم سراغش ...
این دفعه قراره برم پیش یه متخصص پوست واقعی که پوست رو میشناسه نه یه دکتر که فقط بلد باشه دکمه لیزر رو فشار بده(:🥬😏
ببینید یه سری حرفا توهین به شعور آدمه (: یعنی میخواسته بگه من دکترم من میدونم چیکار کردم تو به عنوان بیمار از من بهتر نمیدونی و درد شدید حین لیزر توهمی بیش نبوده یا مشکل از پوست تو بوده که بی حس نشده یا واکنش شدیدی داده!!!! این حرفا درست حرفای دکتری هست که میدونه خودش خراب کرده اما نمیخاد درگیر شکایت و یا از دست دادن اعتبارش بشه (:
پوست من گویای همه چی بوده اون تاول ها اون چاک خوردگی و قهوه ای شدن موقع لیزر درد شدید (:
خب اقا پوست من چون قبلاً ( جلسه اول) لیزر شده بود سد دفاعیش ضعیف بود و درحال بازسازی تو اومدی به پوستم حمله کردی با اون شدت حرارت معلومه شوکه میشه!(:🫠