2789
عنوان

شده زندگیتون خیلی تغییر کنه بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 88 پست

توصیه به همه عزیزان اگر می خواید از بلاهای اخرالزمان در امان بشین رو بیارین به درک صحیح دین ازخدا بخوایدبهتون درک حقیقی عطاکنه

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قرار باشه اون کسی که منظور منه هم بره جهنم منی که فقط موهام بیرونه و نماز نمیخونم هم برم جهنم پس ...

خدا عدالتش سرجاشه عزیزم توی قرآن گفته ذره ای کار خوب و ذره ای کار بد محاسبه میشه اینجوریا نیست که همه رو به یه چوب بزنن

خودتون میبینین گرانی های بی سابقه جنگ ها و رخدادهای بد مرگ های ناگهانی بیماریهای بد اینا علائم اخر الزمانه تنها کسایی نجات پیدا می کنند که درکشون از دین درست و حقیقی باشه

این امواج طوفانی ادمای سبک رو میبره سبک ازنظر عقیده و درک منظورم هست

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

من قبلاً حافظ قرآن و اهل نماز بودم اما از وقتی بعضیا رو دیدم کاسبی میکنن از این راه دیگه ول کردم ، دختری که انتخاب میکنم به عنوان زن زندگی نباید به حجاب تعصب داشته باشه دوست دارم گاهی بزنه گاهی هم دلش میخواد نزنه ، اگه دین رو ۱۰۰ قسمت کنیم حتی یه قسمتش هم حجاب نیس اما همه چی دست به دست هم داده تو ذهن ما بزرگش کنن در حالی که برای مثال صداقت ۱۰۰ درجه از حجاب بالاتره اما کسی صداقت رو بولد نکرده

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

من برعکس شما

اوایل جوری سفت و سخت میگرفتم

جوری بود خانواده رو مجبور کردم برام چادر بگیرن

ولی از یه جایی به بعد دیگه گذاشتمش کنار (نمیگم خیلی بی حجابم نه اصلا در حد تعادل ام شال روی سرمه همیشه) و به این رسیدم که انسانیت مهم ترین چیزه از ، سعی کردم شیوه زندگیم اینجوری باشه برخورد خوبی با بقیه داشته باشم ، دلی رو نشکنم ، با احساسات کسی بازی نکنم و اگه یکی ازم کمک خواست و در حد توانم بود دریغ نکنم ، با طبیعت و حیوونا مهربون باشم

همیشه هم به خدا میگم من به بنده هات رحم میکنم ، توام به من رحم کن.

ازونجا به بعد حالم خیلی بهتره و خدا خیلی هوامو داره.

شکر بخاطر همه چیز✨️

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

ی بار وقتی عقد کردم دنیامو زندگیم عوض شد

ی بار وقتی برای همیشه از خونه پدری رفتم و عروسی کردم عوض شد

ی بار وقتی پدرمو از دست دادم عوض شد

ی بار وقتی بچه دار شدم همه چی عوض شد برای همیشه

ی بار وقتی طلاق گرفتم و برگشتم خونه پدری عوض شد

ی بار وقتی مادرم و از دست دادم عوض شد

ی بار وقتی برای همیشه با خواهرم که یار غارم بود قطع رابطه کردم عوض شد

ی بار وقتی دوباره ازدواج کردم و از خونه پدری رفتم عوض شد

ی بارم آلان که دوباره برای طلاق برگشتم ب خونه پدری عوض شد

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

دین و باور به اون از راه کتاب و ... بدست نمیاد باید درونا و قلبا بهش رسید اگر باخوندن کتاب دین رو کن ...

من جایی از کنار گذاشتن حرف زدم؟؟؟

حرف من اونجاست که ربا خواری رو بهه اسم دین حلال میکنن

اونجاست که بی بند و باری رو برای بقای ... خودشون مباح میکنن

اونجاست که تا ریختن خون معصوم هم فتوا میدن

به رساله یه بنده خدایی رجوع کنید🥰

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دین و باور به اون از راه کتاب و ... بدست نمیاد باید درونا و قلبا بهش رسید اگر باخوندن کتاب دین رو کن ...

در ضمن نمی دونم شما دینو از کی گرفتید ولی ما از ثقلین گرفتیم نه بازماندگان بنی عباس

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

در ضمن نمی دونم شما دینو از کی گرفتید ولی ما از ثقلین گرفتیم نه بازماندگان بنی عباس

خب چراطوری نوشتی کامنتتو که انگار گذاشتی کنار

پیامبر ص هم فرمودن از قرآن و عترت جدانشوید

یه چیزی چرا همه تون حجاب رو فقط محدود به دین میدونید؟

حجاب و حیا برای هر حامعه ای ولو کافر لازم و واجب هست...

چون بی حجابی و بی حیایی ضررهای غیرقابل جبرانی دارن

یکیش ازدواج سپید که توی خارج رایجه

بجه های تک والد ...

دسترسی آسان...

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞