2789
عنوان

خانمای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
اینجاخیلی سایت عجبیه واقعن میگم مثلم دیروز یه خانم داشت خیانت میگرد ب شوهرش فک کن توخونه شوهرش داره ...

ببین بعضیا اینطورین که اره زن بایذ پشت زن باشه

کاملا هم درسته ولی خب هر زنی که نه

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقاااااا از لحن و کل رابطه خبر ندارن، همه رو هم با دید مریض خودشون میسنجنو تازه میگفتم بابا فحش ند ...

جدا از رابطه بگیم پارتنرهامون بشدت بد و سمی

مگه الکیه ما یهو جداشیم و فراموش کنیم

یه مشت فیک و بچه سال ریختن این وسط رابطتتو نذار بر مبنای حرف مردم کلا درطول زندگیت حتی اگه اون نزدیک ترین شخص زندگیت باشه

اینجا متاسفانه زیاد می بینم دیروز یه تاپیک دیدم خانمه از همسرش دلخور بود! یه کاربر اومد کلی به شوهره ...

ولی من واقعاااا ناراحت شدم، ولی چون تقصیر خودم بود که اومدم جای عمومی گفتم فقط گفتم دور از جونش، فحش ندید

یه عده واقعا با نظر کاربرای اینجا برای زندگیشون تصمیم میگیرنهمین میشه حق الناس! زندگی مردم جدی جدی خ ...

ادم اینقدر ساده که با نظر کسایی که حتی اسمشونم نمیدونه واسه زندگیش که مهم ترین چیزه تصمیم میگیره؟

ببین بعضیا اینطورین که اره زن بایذ پشت زن باشهکاملا هم درسته ولی خب هر زنی که نه

خوب خداروخوش میاد ی مرد توان همع مردهاروبده

همه مرداهم ک بدنیستن خیانت نمیکنن بعضیاشونم یجوردیگ خیانت میکنن مث اینکع کورن نمیبینن کی کنارشونه چ کارهای براش کرده ولی توکمین میمونن ی خطاکنه

جدا از رابطه بگیم پارتنرهامون بشدت بد و سمی مگه الکیه ما یهو جداشیم و فراموش کنیم یه مشت فیک و بچه س ...

نههه بابا اخه پارتنر بنده خدای من بطور مثال فقط مشکلم همون شوخیش بود..

وگرنه اقاست چشم نخوره الهیicon icon

من اهیمتی ندادم به حرفاشون فقط از فحشاشون ناراحت شدم