2789
عنوان

خانمای نی نی سایت

1 بازدید | 43 پست

من چند وقت پیش یه تاپیکی زدم راجع به مشکلم با پاتنرم

و بلااستثنا نود و نه درصد اومدید به پاتنر من فحش دادید و گفتید جدا بشم!

من اومدم مشکلمو درمیون بذارم که باهم حل کنیم نه اینکه فحش بدید

به جای اینکه به همه بابت تمام مشکلا بگید جداشو ، سعی کنید فکر کنید و راه حل بدید..

خداروشکر اومد شهرمون و باهم صحبت کردیم و مشکلمون برطرف شد.

یکی شاید واقعا تحت تاثیر حرفاتون قرار بگیره و رابطشو با شوهرش پارتنرش بهم بزنه..

این ذهن منفیتونو همه جا جار نزنید..

تو هر رابطه ای مشکل پیش میاد، با هرچی بخواییم جا بزنیم و بریم چرا پس میریم تو رابطه؟ وقت و احساسمون اضافیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباه از شماس ک نظر میخوای

یکی حسوده یکی بد بزرگ شده یکی مرد ستیزه یکیم مهربونه دید ادما طبق زندگی خودشونه و طبق همون نظر میدن و نباید معیار قرار داد

من یه بار گفتم پارتنرم روم حساسه به من و پارتنرم گفتن مریض حتی با وجودی که از هیچی خبر نداشتن

بخداااا اصلا درکشون نمیکنممن واقعا ناراحت شدم بابت فحشای زشتی که دادن

ببین کلا نظر خواستن از یه ادم باتجربه خیلی بهتره

تا هزارنفر که هرکدومشوم یجورین و یه طرز فکری دارن

حالا که خداروشکر مشکلتون حل شد پایدار باشید

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

قدیما سایت اینطوری نبود، چون اکثرا خانمای متاهل عضو سایت بودن... عاقلانه نظر میدادنمشاوره و نظرسنجی ...

من نمیدونستم که

خدایی یک دو نفر خوب راهنمایی کردن ، دستشون درد نکنه

ولی برو تایپک قبلمو بخون فحش میدادن

اشتباه از شماس ک نظر میخواییکی حسوده یکی بد بزرگ شده یکی مرد ستیزه یکیم مهربونه دید ادما طبق زندگی خ ...

دقیقاااااا از لحن و کل رابطه خبر ندارن، همه رو هم با دید مریض خودشون میسنجن

و تازه میگفتم بابا فحش ندید اینجور که میگید نیست میگفتن نههه تو دوست داری بمونی حرف ما رو گوش نمیدی

بابا تو یک هزارم رابطه منو نمیدونی اینجوری میگی

ببین کلا نظر خواستن از یه ادم باتجربه خیلی بهترهتا هزارنفر که هرکدومشوم یجورین و یه طرز فکری دارنحال ...

مرسی عزیز دلم

من با چت جی پی تی حرف میزدن بهتر راه حل میداد تا ادمای واقعی اینجا icon

من نمیدونستم کهخدایی یک دو نفر خوب راهنمایی کردن ، دستشون درد نکنهولی برو تایپک قبلمو بخون فحش میداد ...

اینجا متاسفانه زیاد می بینم

دیروز یه تاپیک دیدم خانمه از همسرش دلخور بود! یه کاربر اومد کلی به شوهره فحش داد و به استارتر میگفت ببخشیدا ناراحت نشی ولی شوهرت فلان خورده و.....

استارتر میگفت نه عزیزم ناراحت نشدم اشکال نداره!!!!!!!

ببین کلا نظر خواستن از یه ادم باتجربه خیلی بهترهتا هزارنفر که هرکدومشوم یجورین و یه طرز فکری دارنحال ...

اینجاخیلی سایت عجبیه واقعن میگم مثلم دیروز یه خانم داشت خیانت میگرد ب شوهرش فک کن توخونه شوهرش داره قربون صدقه دوس پسرش میرفت همه میگفتن وای صداشودرنیاریا هیچی نگو

حالایکی بیادبگه شوهرم ب یکی گفت ممنون داره خیانت میکنه خشتکشوبکش روسرش مرتیکه رو چراگفته ممنون 😐