2789
عنوان

ماه دیگه زایمان میکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه بچه شیر نمیدادی؟ پمپ درد مورفین داره

در اون حد مورفین نداره ک بچه آسیب بزنه خود دکتر برام گذاشت تا فرداش ک مرخص شدم درش آورد

بچه هم شیر دادم. البته روز اول شیری نبود بعد ۳ ۴ روز شیر تازه امد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

در اون حد مورفین نداره ک بچه آسیب بزنه خود دکتر برام گذاشت تا فرداش ک مرخص شدم درش آوردبچه هم شیر دا ...

من برای عمل فیبرومم پمپ درد گذاشتم خیلی حال خوبی بود 😂 ولی برای سزارینم دردم اندازه عمل فیبرومم نبود دکترم همون شیاف داد

من برای عمل فیبرومم پمپ درد گذاشتم خیلی حال خوبی بود 😂 ولی برای سزارینم دردم اندازه عمل فیبرومم نبو ...

وای سزارین خیییلی درد داره مخصوصا ۶ ۷ ساعت اولش 🥲

سزارینت با بی حسی بود ؟خیلی ترسناکه

بی حسی، نه بابا

همون موقع که شکممو چاک دادن فهمیدم فشار از شکمم کم شده به دکترم گفتم شروع کردین الکی گفت نههنوز کاری نکردیم در این حد متوجه درد نمیشی نگران نباش از زایمان طبیعی خیلی راحتتره بعدشم دردش برای من که یک روز بود کلا سرپا شدم

حتماااااااا پمپ درد بگیرمن زایمان اپل فقط شیاف بود تا اون دنیا رفتم و برگشتمزایمان دوم پمپ درد زدم خ ...

اره منم میخوام بگیرم

واقعا درد و میندازع؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اره منم میخوام بگیرم واقعا درد و میندازع؟

درد و خییلی کم میکنه من چون تو اتاق عجل فشارم بالا رفت داشتن برام سرم ضد فشار میزدن دکتر گفت پمپ درد بزار بعد تمام شدن سرم

۲ ساعت ک طول کشید سرم تمام شه از درد داشتم تیکه تیکه میشدم ۲ تا شیاف زدم دردم یکم کم شد ولی پمپ درد ک زدم خیلی آروم شدم