2789

من ماهه پیش دستم اگزمای شدیدی زد رفتم داروخونه پمادی که کورتون داشت بهم داد زدم دیدم خوب نمیشه دستم و داره نازکتر میشه خلاصه رفتم دکتر پوست گفت از مایع شوینده هست بهم صابون بچه و ترمیم کننده دست داد ازاون موقع دستم خوب خوب شد . دیگه دستمو با صابون بچه میشورم

سلام شما گفتید پرستارید درمورد قرص الپرازوم نیم درصد اطلاعاتی دارید من شوهرم شبا دیر میخوابه نمیتونه ...

جز قرصای خواب اوره و خوبه اگه زیاد عوارضش اذیتش نکنه اوکیه

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جز قرصای خواب اوره و خوبه اگه زیاد عوارضش اذیتش نکنه اوکیه

میشه قاطی چای کنم بدم بهش ؟ نمیخوره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میگی حرف من اشتباهه؟ :(

ن دوست عزیز من نمیگم شما اشتباه میگید

میگم من علاوه بر چیزی ک راجب این موضوع خوندم و راجب تجربه ی خانوادگیم میدونم رو همه ی شکل نیست مثلا همه به اب گوجه اینا حساس نیستن تو هر فردی جور دیگه ایه

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

خب اثرش کمتر میشه

خیلی ممنون ببخشید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه فقط واسه چند روز بزنم که خوب بشه چی

کورتون خیلی سریع اثر میذاره بخاطر همین خیلی زود خوب میشه ولی استفاده دائمش اصلا خوب نیست

سعی کن بیشتر از دو سه روز استفاده نکنی

بیشتر ثمین بزن