2789
عنوان

شغل مناااسببب😧

1 بازدید | 42 پست

بچههه هاااا شغل خوب مناسب از کجااا پیدااا کردید؟؟

من واقعا خسته شدممم کل محدوده رو زیرو رو کردمممم انواع سایتای کاریابی گشتم کااار پیداا نمیکنممم

یا اینکه هستن کلاهبرداری حقوق نمیدن بیگاری میکشن یه کار خوبم ک باشه گره میخوره اوکی نمیشه

نزدیک ب یک ساله درگیرم بیکارم..

بعضی وقتا اطرافیان بهم میگن دعا گرفتن برات طلسم شدی

برو پیش دعا نویس

خودم اصلا اعتقاد ندارم ب این چیزااا

ولی واااقعاااا خسته شدمم دیگ

چند سالتون ؟ وضیعت مدرک تحصیلی تون

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

icDL بلدی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

والا شغل مناسبی نبود

ی مدت بنایی میکردم هر روز گچ و سیمان میریخت تو سرم فوش هارو خم از اونی که براش کار میکردیم میخوردم

اینجا کسی شغل مناسب پیدا نمیکنه مستقیم میزنه تو کار خلاف

فقط من پاک بودم😌 زدم تو کار بنایی

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ اگه به من میگی عرب پرست و خودت رو ایرانی میدونی و نژاد پرستی بهتره با من صحبت نکنی لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن

19 سالمهمدرک تحصیلیمم قاعدتا دیپلم هست

باید برین سمت شغل های محیط امن ،مثل فروشگاه های غذایی زنجیره ای مثل اتکا و رفاه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من بلدم

برو منشی شو توی دفتر رسمی ازدواج توی دفاتر وکلا توی اداره ها بپرس iCdl بلد باشی کار برات زیاده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برو منشی شو توی دفتر رسمی ازدواج توی دفاتر وکلا توی اداره ها بپرس iCdl بلد باشی کار برات زیاده

والا ک رفتمم آگهی هارو زیرو رو میکنم دیگ دیوونه شدممم کل دفترای محدوده خودمون رفتم سوال کردم نیرو میخوان یا نه ولی انگار ن انگار

دوست داری تنوع رایحه داشته باشی اما نمیخوای یهو هزینه زیادی برای سایز بزرگ کنی؟ 🧐 این پک عطر جیبی ۲۰ میل یارا دقیقاً جوابِ نیازِ «تنوعطلبیِ هوشمندانه» است! سه رایحه مختلف، ماندگاری بالا، و ابعادی که توی هر کیف یا حتی جیبی جا میشه. یک دنیای معطر توی جیبت! 👜✨ برای خرید زیر قیمت بازار پیام بذارین