2789
ساعتی ۶۰۰ هسولی من به همسایمون گفتم بیا ساعتی ۱۰۰ یادت میدم کلاس ۴

همون ۱۰۰خوبه ۶۰۰بی انصافی هست خدایی

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون ۱۰۰خوبه ۶۰۰بی انصافی هست خدایی

ساعتی ۱۰۰ کم نیس

هزینه رفت وامدش از ۱۰۰ بیشتره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
اوه چه خبره من گفتم ۱۵۰ طرف گفت میشه ارزونتر بگیرید گفتم باشه ۱۰۰تومن😐

تازه برا دو سه سال قبل یا تازه کار هستی وبی تجربه یا معلم پایه نیستی نرخ همینه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ساعتی ۱۰۰ کم نیسهزینه رفت وامدش از ۱۰۰ بیشتره

اره خب اگه راهم دورباشه هزینه ی رفتار وامد رو میگیرم

تازه برا دو سه سال قبل یا تازه کار هستی وبی تجربه یا معلم پایه نیستی نرخ همینه

معلمم ولی تازه کارم

من همون ساعتی ۱۰۰راضی ام با تجربه هم بودم قرار نبود خیلی فرق کنه به نظرم بی انصافیه

ولی هزینه ی رفت وامدم بیشتر میشه چون وسیله هم ندارم مگر اینکه بیارنشون خونمون

معلمم ولی تازه کارم من همون ساعتی ۱۰۰راضی ام با تجربه هم بودم قرار نبود خیلی فرق کنه به نظرم بی انصا ...

نگاه کن ۱۰۰ راضی هستی خدا برکت بده به کارت ولی اگر شرایطش داری بگو بیاره خونت اگر نه قبلش کرایه رفت وآمد را چک کن بعد نرخ بگو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

برای ابتدایی مادر های گل نیاز بهذمعلم خصوصی نیست

شما خودتون میتونید بعضی مباحث رو از گوگل یا اپارات نگاه کنید بع فرزندتان یاد بدید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

معلمم ولی تازه کارم من همون ساعتی ۱۰۰راضی ام با تجربه هم بودم قرار نبود خیلی فرق کنه به نظرم بی انصا ...

دخترم ماه پیش رفت خونه معلمش امادگی قبل امتخاناتشون

پایه سوم ۱ساعت و نیم ۱۵۰تومن( ۱۰ ۱۵ تا بودن). تازه مادرا ناراصی بودن ک هزینه زیاده

شنیدم بیرون راحت ساعتی ۴۵۰ تا ۵۰۰. اینم گفت خصوصی بخوایید ۵۰۰ میگیرم

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

دخترم ماه پیش رفت خونه معلمش امادگی قبل امتخاناتشونپایه سوم ۱ساعت و نیم ۱۵۰تومن( ۱۰ ۱۵ تا بودن). تاز ...

خب ببین ۱۰ـ۱۵تا بودن نفری ۱۵۰گرفته که خیلی زیادمیشه