2789
مادرم 45 سالشه منم 16 سالمه

سن خودت که برای خواهر و برادر کوچیک داشتن زیاد نیست،اما ۴۵ برای مادرتون یه کم زیاده،اما خب خیلیا الان تو همین سن بچه دار میشن!!!!انشالله خوش قدم باشه ،به دنیا بیاد مطمئن باش دوسش داری

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه که چه اشکالی داره مبارکتون باشه

آخه چرا بچه ی پنج ساله ، مامان پنجاه ساله باید داشته باشه😂

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

چرا بده عزیزم ... مطمین باش بعدا خیلی لذت میبری از داشتن ی خواهر یا ی برادر ..اگر شما فکر کنی بده همه به خودشون اجازه میدن این فکر رو بکنن من 18 سالم بود مادرم برادر رو بدنیا آورد همون برادر الان همدم من هست همیشه بهم سر میزنه و برای بچه ها هم دایی خوبی هست

خجالت میکشم دیگه مامانم پیر شده مردم چی میگن دوستام چی میگن واااااییی

عیب نداره من یکی از دوستام مامانش تو سن ۵۵ ۵۶ باردار شد مثل خر ذوق میکرد😑😂

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨

منم مامانم ۳۷ سالش بود من ۱۸ فهمیدم باردار تا چند ماه باهاش حرف نمیزدم ناخودآگاه بدم میومد ازش

داداشم ک دنیا امد شد همه زندگیم

اصلا ی جوری دوسش دارم انگار بچه م. قد بچهای خودم دوسش دارم عاشقشم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

آخه چرا بچه ی پنج ساله ، مامان پنجاه ساله باید داشته باشه😂

کاریه که شده دوست منم مامانش 45 سالش بود باردار شد الان 18 سالشه مادرش 63 سالشه اینقدر با هم خوبن جونش رو میده واسه مامان باباش خیلی باهام صمیمی هستن

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بنظرم دیگه باید از یه سنی به بعد رعایت کنن نمیتونن دستگاه بزارن

اخه یعنی چی

خداروشکر سر من نیومد ولی اونموقع اون برادر یا خواهر به جای خواهر به من میگفت مامان همم درک نمیکردیم تازه

نمیدونم چطور بعضیا میگن اشکالی نداره !

منم مامانم ۳۷ سالش بود من ۱۸ فهمیدم باردار تا چند ماه باهاش حرف نمیزدم ناخودآگاه بدم میومد ازشداداشم ...

همین نخواسته ها همیشه عزیز ترنicon

من موقع عروسیم داداشم ۱.۵ سالش بود همش بغل شوهرم بودهرکی میپرسید کیه؟ میگفت برادر زنم😅😂😂😂

icon icon

همین نخواسته ها همیشه عزیز ترن

اره بخدا اصلا ی چیز دیگه س. چون خودم بزرگش کردم تو بغلم خوابوندم ش غذاش دادم باهاش بازی کردم حس میکنم مادرش م خیییییلی عزیز

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ی خواهر دیگه هم دارم 9 سالشه

عزیزم حس بدی به خودت نده ... وقتی بزرگ شدی و ازدواج کردی می فهمی که این ی تصمیمی هست که فقط پدر و مادرها باید بگیرن... مهربون باش و با قلبی مهربون منتظر ی وجود نازنین بمون بهت قول میدم عاشقش میشی...به مادرت هم حس بدی نده .. میفهممت اما انقدرها هم بد نیست چون تجربش رو دارم ...خخخخخخ من غیر خودم 4 تا خواهر و برادر دیگه داشتم که مادرم تو 18 سالگی برادر کوچکم رو بدنیا آورد.... خخخخخ ناراحت نباش و فکر بد نکن ... بزرگ که شدی می فهمه زندگی انقدرها هم جدی نیست و خیلی درد داره