2789
اره بخدا اصلا ی چیز دیگه س. چون خودم بزرگش کردم تو بغلم خوابوندم ش غذاش دادم باهاش بازی کردم حس میک ...

خدا حفظش کنه انشالله دامادیش رو ببینی

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حس بدی به خودت نده ... وقتی بزرگ شدی و ازدواج کردی می فهمی که این ی تصمیمی هست که فقط پدر و ما ...

پدر و مادر ها چرا فقط این تصمیمات میگیرن مثلا من میخواستم تک فرزند باشم از من نپرسیده یکی اوردن اونم چون تشخیص دادن مثلا تنهام فقط تشخیصشون اینجا ها خوبه بقیه جاها صفر

پدر و مادر ها چرا فقط این تصمیمات میگیرن مثلا من میخواستم تک فرزند باشم از من نپرسیده یکی اوردن اونم ...

تک فرزندی اصلا خوب نیست سنت ک بالا بره متوجه میشی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تک فرزندی اصلا خوب نیست سنت ک بالا بره متوجه میشی

۲۰ سالمه از این بالا تر ؟ اعصاب راحت ندارم هروز با برادرم دعوا داریم یه کاری کرده از بچه متنفر بشم

ای کاش پدر مادر مثل بقیه چیزها که براشون مهم نیست اینم مهم نبود از من میپرسیدن تنهایی خودم دوست داشتم چقدر حسودیم میشه به تک فرزندا

خب سنت زیاد نیست عزیزم

خودتم بچه ای من فکر کردم انقدر ناراحتی حداقل ۲۰ به بالایی

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

خب سنت زیاد نیست عزیزمخودتم بچه ای من فکر کردم انقدر ناراحتی حداقل ۲۰ به بالایی

۲۰ ساله زیادم بچه نیست چند تا از همکلاسیم ازدواج کردن من نه بچه ام نه خیلی بزرگ و پخته

منی که تا ۲۰ سالگی شرایطم همینه بعد اینم تغییر نمیکنه

تورو خدا قبل اینکه بچه دوم بیارین ببینین بچتون چی میگه شاید از نظر شما مسخره باشه ولی من ۱۶ ساله زخمش دارم میخورم برادرم از بچه متنفرم کرد حتی دیگه برا خودمم بچه نمیخوام در اینده عوقم میگیره

۲۰ ساله زیادم بچه نیست چند تا از همکلاسیم ازدواج کردن من نه بچه ام نه خیلی بزرگ و پخته منی که تا ۲۰ ...

برادرت چند سالشه عزیزم

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!