2789
عنوان

چجوزی از شوهرتون تعریف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 67 پست
دفعه بعدی ک خواستی شعر براش بفزسی تو پی وی منم میدی لطفا؟

البته عزیزم قبول کن درخواستمو

متاهل و متعهد اقایون درخواست ندن قبول کنم فوش میدم اهایی جناب خودت میدونی کی ای درخواست نده این دفعه قبول کردم فوش بارونت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا خیلی مهمه زبون بازی، یه دوست داشتم کلی دوس پسر داشت جوری قربون صدقشون میرفت بدبختا فک میکنن این میمیره واسشون،اخرم یدونه خوبش شد شوهرش، باید حرف زدنش و میدیدی عزیزم قربونت برم فدات بشم دورت بگردم دوست دارم تو همه مکالمه هاش بود

نامزد من 30 کیلو اضافه وزن داره، این دو ماه 12 کیلو کم کرده چی بگم خوشحال میشه؟! هنوز 17 کیلو دیگه ا ...

بگو قربون شوهر تلاشگرم برم که اینقدر به سلامتیش اهمیت میده . بگو عزیزم ماشاالله به با اراده بودنت خوشحالم که به سلامتیت اهمیت میدی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نامزد من 30 کیلو اضافه وزن داره، این دو ماه 12 کیلو کم کرده چی بگم خوشحال میشه؟! هنوز 17 کیلو دیگه ا ...

پس خیلی ازش تعریف کن

از اراده اش تعریف کن

بگو خیلی خوشتیپ تر شدی

واقعیت از کسی که اراده کنه وزن کم کنه باید خیلی تعریف کرد

پس خیلی ازش تعریف کناز اراده اش تعریف کنبگو خیلی خوشتیپ تر شدیواقعیت از کسی که اراده کنه وزن کم کنه ...

اینا میگی .من از وقتی وزن کم کردم همه میزنند تو برجکم که خیلی لاغر شدی تپل بهتر بودی بزار چاق بشی .یعنی همه حالمو گرفتن بجز شوهرم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ما میگیم خسته نباشید😬

اینکه مال آخر شبه 😂😂

دمت گرم فکر کنم مامان و بابات باهم اینجوری بودن نه؟ آخه من هيچوقت ازین حرفا به گوشم نخورده خدا خیرت ...

منم نخورده😂

اینا از دوست داشتنه دوسش داشته باشی همچی رو یاد میگیری

قربونت چیزی خواستی بگو من هستم