2789
عنوان

امید داشته باش🤍🌿

1 بازدید | 16 پست

تو هنوز تمام روز هایی که قراره روز های مورد علاقت بشن رو زندگی نکردی ..🤍🌿

هنوز همه طلوع ها رو از جاهایی که نمیشناسی، تجربه نکردی ...🤍🌿

هنوز عکسایی که تا همیشه تو قلبت میمونن رو

نگرفتی ...🤍🌿

هنوز غریبه هایی که یه روز دوستت میشن رو ملاقات نکردی ...🤍🌿

و هنوز همه نسخه های وجودت رو کشف نکردی ...🤍🌿

..

خیلی دوست دارم امید داشته باشم ولی...

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده یه نور کوچولو هم حتی ته قلب هرکس هست بدون امید آدما زنده نمیمونن

من پر از امید و آرزو بودم ولی الان هیچ حسی ندارم دیگه🫠

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

من پر از امید و آرزو بودم ولی الان هیچ حسی ندارم دیگه🫠

درک میکنم اون ورژن پر شور و شوق شاید نباشه

ولی سعی کن برای ادامه زندگی یه کوچولو هم شده از اون ورژن رو برگردونی

اصلا یه ورژن جدید بسازی که بشه تکیه کنی بهش ادامه بدی 🤍🌿

..

بعضی وقتا فکر میکنم اگه مرده بودم الان حالم این نبود انقدر فشار و استرس و تحمل نمیکردم.

دقیقا منم

از این مرحله میگذرم میره مرحله بعدی

دلم یه شادی از ته دل میخواد😭😭😭

لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه

با وضعیت الانم فقط دلم مرگ میخوادامید به چی!!

بعضی وقتا فکر میکنم اگه مرده بودم الان حالم این نبود انقدر فشار و استرس و تحمل نمیکردم.

دقیقا منماز این مرحله میگذرم میره مرحله بعدی دلم یه شادی از ته دل میخواد😭😭😭

خیلی وقته شادی از ته دلو تجربه نکردم.۴ ساله تو بلاتکلیفی و انتظارم همش صبر صبر صبرخیلی خستم.انقدر دعا نذر توسل هیشکی صدامو نشنید ی نشونه هم بهم نداد حتی ی نشونه.

خیلی وقته شادی از ته دلو تجربه نکردم.۴ ساله تو بلاتکلیفی و انتظارم همش صبر صبر صبرخیلی خستم.انقدر دع ...

ایشالا ورق برات برگرده و همه چیز خوب بشه 🥺

لطفا دعام کنید مشکلاتم حل بشه

ایشالا ورق برات برگرده و همه چیز خوب بشه 🥺

مرسی عزیزم همچنین🩷🫠