2789
عنوان

بباین دردو دل کنیم

114 بازدید | 28 پست

واقعا خیلی این روزا دپرستر از گذشته شدم اضطراب اجتماعی دارم وقتی میخام یه کاری معمولی یا یه سوال از یکی بپرسم استزس میگیرم خسته شدم خیلی وقته از جمع فاصله گرفتم

از وقتی افسرده شدم خیلی لاغر شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد منیمنم اضطراب اجتماعی دارم

بخاطرش نمیرم سرکار ...هرکی بهم میرسه فضولای فامیل همش میگن چزا نمیری کار پیدا کنی بری سرکار نمیدونن چه اضطرابی دارم

بحلطر افسردگیامم خیلی ادم ساکتی هم شدم

بخاطرش نمیرم سرکار ...هرکی بهم میرسه فضولای فامیل همش میگن چزا نمیری کار پیدا کنی بری سرکار نمیدونن ...

وای دقیقا منم

خونوادم بهم میگن برو کار پیدا کن من تو دلم میگم آخه شما از وضعیت من چه خبری دارین که بهم میگین برم کار پیدا کنم

شرایطشو نداری بری روانپزشک؟

آقایون به هیچ وجه درخواست ندید حوصلتونو ندارم 🥱😒

تو منی یا من توام

من افتضاحم بخاطر این مسئله ک کسی درک نمیکنه سرکارنمیرم هر وقتم مجبورم کاری چیزی داشته باشم خاهرمو باخودم میبزم که حرفام یادم میره از استرس تاکیییی اخع

وای دقیقا منم خونوادم بهم میگن برو کار پیدا کن من تو دلم میگم آخه شما از وضعیت من چه خبری دارین که ب ...

فایده نداره باید خودت تلاش کنی..

همه شادن همه جا یا خیلی خوشگلن هرجا میرم همه پررو

خسته شدم انقدر خواستم درس بخونم و نشد خسته شدم بش که فقط راه می رم و آهنگ گوش می دم و کل روزم اینجور ...

منم همش اهنگ گوش میدم یا فیلم نگا میکنم و پر از اضطراب برای آیندم همینجوری الکی وقتم داره تلف میشه

فایده نداره باید خودت تلاش کنی..همه شادن همه جا یا خیلی خوشگلن هرجا میرم همه پررو

ببین یه قرص هست اسمش پروپرانول خیلی خوبه قیمتشم کمه

برو بگیر همیشه قبل اینکه بری بیرون ازش استفاده کن آدم رو بیخیال میکنه هیچی برات اهمیتی نداره

آقایون به هیچ وجه درخواست ندید حوصلتونو ندارم 🥱😒

منم همش اهنگ گوش میدم یا فیلم نگا میکنم و پر از اضطراب برای آیندم همینجوری الکی وقتم داره تلف میشه

خسته شدم بخدا خسته ام،همش آهنگ گوش می دم همش راه می رم همش سناریو های غیرواقعی می سازم توی ذهنم و راجبش فکر و خیال می کنم و راجب همه چی فکر و خیال می کنم و همه چی خیلی دقیق توی ذهنم ثبت می شه ولی حالا یکی بهم بگه در رو ببند یادم می ره،بخدا دلم می خواد درس بخونم خیلی دلم می خواد ولی نمی دونم چرا این اختلال روحی لامصب که نمی دونم چی هست من رو ول نمی کنه حتی وقت برای استراحت کردن خودم هم ندارم چه برسه درس و امور شخصی،خیلی ناراحتم قشنگم خیلی

آخی عزیزماین روزا واقعا خسته کنندست

سخته واقعا از جمع فاصله گرفتم کلا کسی میاد خونمون حوصلش ندارم میگم کی بره .. حوصله هرکسیو ندارم کلا حرف زدنم یادم رفته ک قبلنا چجوری با اون همه ارتباط داشتم و دوست پبداکردم الان برعکس

خسته شدم بخدا خسته ام،همش آهنگ گوش می دم همش راه می رم همش سناریو های غیرواقعی می سازم توی ذهنم و را ...

😔😔😔 فکرکنم فقط منتظر مرگم

با این گرونی هم ب هیچجا نمیشه رسید حتی اگرم کارمند بودیم حتی