2789

میشه برام دعا کنید ۴ ساله دارم التماس میکنم به خدا ازش کمک میخوام به هر امامی رو زدم امام رضا رو واسطه کردم بهم ی نشونه بده بگه تکلیفم چی میشه ولی هیچ خبری نشد هر روز با ناراحتی و نگرانی داره میگذره برام از همه چی خسته شدم کلی دعا کردم اقا رو صدا کردم ی نشونه بهم بده دلم اروم شه حس کنم این همه گریه و دعا و خواهشمو شنیدی ولی هیچ نشونه ای نبود.میشه اگه مشهد هستین برام دعا کنین شاید اقا حرف شما رو گوش کرد.به نظرتون باهام قهره؟

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

منم خیلی وقته دلم میخواد برم پیشش ولی قسمتم نمیشه گاهی میگم شاید قهره باهام

💔

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینو بدن ائمه از مادر مارو بیشتر دوس دارن و با ما قهر نمیکنن حتما به صلاحت نیس که اتفاق نمیفته

من ازش نشونه خواستم .منی که ۴ ساله تو بلاتکلیفی ام ازش نشونه خواستم چیز زیادی نبود ولی ازم دریغ کرد

من که هیچ وقت ازش جواب نگرفتم . چند ساله دیگه ازش چیزی نخواستم ، فکر میکنم برای یه عده س فقط .

من بهش گفتم تو این مسیر تنهام گفتم الان فقط امیدواریم اینه که تو وساطت کنی اگه تو هم صدامو نشنوی دیگه کسی نیست که حتی بخوام باهاش حرف بزنم ولی ...

من ازش نشونه خواستم .منی که ۴ ساله تو بلاتکلیفی ام ازش نشونه خواستم چیز زیادی نبود ولی ازم دریغ کرد

نمیدونم عزیزم ماکه حکمتمسائل ونمیدونیم

از امام کاظم که باب الحوائج کمک بگیر یا از شهدا مثلا شهید عبدالمهدی مغفوری میگن زیاد حاجتمیده

برو مزار شهدا یا شهدای گمنام ازشون درخواست کن شهدا زندن

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزم ماکه حکمتمسائل ونمیدونیم از امام کاظم که باب الحوائج کمک بگیر یا از شهدا مثلا شهید عبد ...

مرسی عزیزم. حتما🙏🩷