2789

توروخدا دوسش داشته باشید بهش احساس ناکافی بودن ندید تو بچگی من آرزوم اینه یه مادر خوب داشتم بچگیم که انقد تو بزرگسالیم مشکل نداشتم باور کنید آه اون بچه میمونه تو زندگیتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر احتیاج دارم ناخواسته باردار بشم حتی سه تا

رو چشمام میزارمشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چشم

یهویی بود ب معنی اقدام از قبل نداشتن بود

اما نخواستن در کار نبود هدیه خداست پسرم تیر میشه دوسالش

بشدت بدم مساد خیلی میگن دومی سومی نمیخواستیم یا. اولی رو

و باید نمیخوان ببارن سفت سحت جلوگیری کنن

وخدای نکرده ن ک بگن ناخواسته فلان دنیال کار بدتر سقط و چی وچی باشن

تازه کلمه خدا خواسته رو بکار میبزم

من م این حس بهم منتقل شد بچگی م دیگه الان ۴۱ سالمه

و متنفرم از این حرفها

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

چشمیهویی بود ب معنی اقدام از قبل نداشتن بوداما نخواستن در کار نبود هدیه خداست پسرم تیر میشه دوسالشبش ...

من کلا مادرم بزرگترین ضربه های زندگیمو بهم زد خیانتاشو دیدم بی مهریشو دیدم واقعا فکر میکردم نامادریمه همین چندسال پیش من مریضی سختی گرفتم یک ماه گفتم درد دارم میشت روبرو مسخرم میکرد تااخر ۵ بار عمل شدم از اون موقع یکمبهتر شد ولی واقعا میکردم یه دیوارم تو خونه

ای وای برمن

من نزدیک ترین فرد زندگیم همین جور بود

به غیر از رفتار ناشایست توهین و تحقیر هم چاشنی بود

نه جهیزیه نه سیسمونی

خدا پد رمادر همسرش رو رحمت کنه بدونه دونستن خانواده

همه رو به اسم دختر تهیه کرد

این خانم راس میگه از قهر خدا بترسید

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔