2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی لازمه

782 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یک هفتست سفالکسین که چرک خشک کنه و نوافن که مسکنه استفاده میکنم.برای جلوگیری از بارداری هم قرص جلوگیری میخورم.شنیدم که قرصهای مسکن و انتی بیوتک ضد قرص جلوگیریه.چنانچه من نزدیکی داشته باشم و بدون کاندوم لازمه قرص اورژانسی مصرف کنم؟

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. اثر قرص های جلوگیری رو آنتی بیوتیک از بین میبره . حالا اینکه اورژانسی موثر باشه رو نمیدونم . بهتره همرمان طبیعی هم پیشگیری کنی یا با کان

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

ریسک نکن احتمال بارداری هست از کاندوم استفاده کن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

برخی آنتی بیوتیک ها که برای درمان عفونت ها استفاده میشوند ٬ ممکن است تأثیر قرص جلوگیری از بارداری را کمتر کنند . برخی از انواع آنتی بیوتیک ها که برای درمان عفونت های باکتریایی مانند ذات الریه ٬ عفونت های تنفسی ٬ آکنه ٬ عفونت پوستی ٬ عفونت های ادراری و عفونت های منتقل شده از طریق رابطه جنسی مصرف میشوند ٬ تأثیر دارو های جلوگیری از بارداری را کاهش میدهند .

به دلیل اینکه متابولیسم بدن هر شخص متفاوت است ٬ دانستن اینکه آیا مصرف آنتی بیوتیک با قرص جلوگیری از بارداری تداخل پیدا میکند ٬ غیر ممکن است . بنابراین عاقلانه است که در صورت مصرف آنتی بیوتیک از روش جلوگیری کمکی دیگری برای احتیاط استفاده کنید . در صورتیکه پزشکتان مشغول تجویز آنتی بیوتیک برای شما است ٬ باید او را از مصرف قرص جلوگیری از بارداری مطلع کنید.