2789
عنوان

ازدست حرفای بابام خسته ام

84 بازدید | 5 پست

من کارمندم و سرکارم

بعد میگه فلانی اومده میگه من با کلاس حصوصی توی موسسه توی رشته من روزی ۸ تومن در میارم

بخدا خستم از حزفاش همش در مورد پول میگه آدم به شدت مادی هست یک روز میگه من ملک دارم تو نداری فلان همش حرف از پول میزنه واقعا خستم از دستش

هیچ وقت هم هیچ کمکی به من نکرد از نظر مالی

من اصلل حوصله کلاس ندارم

بعد خود پدرم آدم شکاکیه حتی من نمیتونم یک کافه با دوستام یک بازار میرم چشمش در میاد میگه ولگردی

هرجا میرم باید کاملا بدون آرایش برم آرایش بزنم میگه میام حراست محل کار گزارشت میدم

من برم موسسه بازم میخواد بیاد گیر بده بازم میخواد دعوا کنه بازم باید با ساده ترین لباس و بدون هیچ ارایشی برم هیچ عملی هم روم نیست خب من اینطوری معذبم

صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاق
دیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم میگه خدا لعنتتون کنه خدا بچه هایی مثل شمارو به ادم نده من دیگه واسم زنم و خودم و خواهر کوچیکمون خوراکی و غذا فراهم میکنم شما دوتام خودتون بخرید بخورید
چرا
چون برادرم صبح گفته من دیگه این سرکار نمیرم و با جای دیگه حرف زدم برم اونجا
منم که 24 سالمه معلمم و سرکار میرم از هشت صبح تا نه شب گاهی هم ده من خیلی وقته هیچ پولی ازشون نمیگیرم
راستش صورتم خیس خالی شد نمیدونستم انقد دیگه اضافه ایم ما دوتا 🙂

صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاقدیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم میگه خ ...

الان که مدارس تعطیل هستن خصوصی کار میکنین

منم از همون اول هیج وقت ازشون پول نگرفتم اختیار پول خودمم ندارم نه به خودم میزارت برسم نه برم بگرذم هیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان که مدارس تعطیل هستن خصوصی کار میکنینمنم از همون اول هیج وقت ازشون پول نگرفتم اختیار پول خودمم ن ...

آخه واسه ما حتی غذا هم اضافه میبینن

بله خصوصی🙂

خستم خیلی زیاد مگه غذا چیه

خودم میتونم با دو سه تومان ماهی از بیرون هرروز غذا بخرم

آخه واسه ما حتی غذا هم اضافه میبیننبله خصوصی🙂خستم خیلی زیاد مگه غذا چیه خودم میتونم با دو سه تومان ...

طرف من پرسی غذا هفصصد تومن میشه

چطوری میگی با دو سه تومن کل ماه غذا میخرم

چه حوصله ای دارین من که اصلا نمیتونم اینقدر کار کنم خودم کارمندم با ارشد ریاضی دانشگاه دولتی ولی بابام میگه برو خصوصی بگیر من یگم من حوصله ندارم کلا حوصله گیر دادن سر لباس و آرایش و رفت و آمد و مرد و اینا ندارم خب توی موسسه مرد هست این بدش میاد

رشته تون جیه و ساعتی چقدر بهتون میدن روزی ۱٠ میلیون درمیارین اینطور که بابا میگه؟