2789
عنوان

دخترای خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 135 پست
شغل خوبی داشته باشه منظورم دکتر و کارخونه دار نیست و حمایت خانواده اشو داشته باشه مناسب ..و تحصیل ک ...

خوشحالم هنوزم هست از دخترایی مثل شما...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

چرا از ظاهری ک طرف اول پسنریره بعرا ایراد بگیره؟ خب چرا سر یه هفته جیم شه طرف؟!

همون،من عکسام بدون فی.لت.ر و ارایش میفرستم که طرف بپسنده بعد میمونم با اون پسند چرا ایراد

بماند من هیچی کساییم هستن ازدواج میکنن طرف بعد ازدواج شروع میکنه ایراد ظاهری گرفتن

مورد دوم که گفتید یک هفته

چون تو مجازی اشنا میشم و جاهای نامناسبی هست به عنوان یه ادم ساده لوح گول میخورم فک میکنم طرف قصدش جدیه

ولی میبینم پی وی چند نفره و قصدش جنسیه میبینه اهلش نیستم و چهارچوب دارم غیبش میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید تو عقل داری زشت و بیپول باشی اون دختر چرا بیاد با تو چقدر پرو

الان قد یلند نبودن میشه زشت! دختر خوبم هست ک اینطور حرف نمیزنه!

اگه جنم داشته باشه پول دار میشد اون یک دوما میدونی کمالات یعنی چی یعنی پول و زیبایی معلومه اخلاق هم ...

عه اگ جنم داشت پولرار میشد؟؟ شما جنم وردار برو پولدار شو با این سطح دستمزد و تورم!!!

والا من دهه شصتی ک معیارم این چیزا نبود آدم حسابی گیرم نیمد با خودم فکر میکنم لیاقت مردا همین دخترای پول پرستن و بس

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

معلومه که هست .

دوتا دوستام بخاطر اخلاق و شخصیت و شعور طرف باهاش ازدواج کردن و خداروشکر از انتخابشون هم راضین درامدای شوهرشونم خیلی معمولیه .

همیشه هم بمن میگن اخلاق طرف اولویتت باشه میگم بابا طرف ننشسته به دلم.

اینکه بخوایم همرو جم ببندیم اصلا درست نیست الان پسرا هم اکثرا دنبال دختر خوشگل و داف با خانواده پولدارن ولی باز نمیشه گفت همه اولویتشون اینه .

اکس من قدش کوتاه بود هم قد خودم

پولداره هم نبود اصلا ولی انقدر عاشقش بودم

هنوزم هستم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

الان دقیقا میشه به من بگی یه سال 20 و خورده ای ساله چطوری میتونه به در امد 100 تومن 200 تومن برسه؟ ی ...

چقدر شما فهمیده هستین خداییش دخترای الان خیلی پر توقعن نمیگم پسرا عیب ندارن پسراهم کلی عیب دارن ولی دخترا چجوری تصور میکنن ک یه پسر میتونه تو این اوضاع خونه و ماشین بخره ! بابا ما هم مثل شماییم بخدا انسانیم فقط اسممون پسره😑 کسی نیست بهشون بگه شما ک نمیتونی ب درامدهای بالا برسی اون پسرم نمیتونه ! پسر که معجره نمیتونه بکنه!