2789
عنوان

دخترای خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 135 پست
چرا نباید به زندگی بی دغدغه رو بخوایم؟؟ همین مردا وقتی پول ندارن اینقدر مظلومن و دنبال یه دختر بسازن ...

دقیقا پسرای پولدار اکثرا دنبال بهتریننننن اند یا چندتا دوست دختر دارن و زن نمیگیرن قناعتشون کجا بود؟

اخلاق، جنم، مرد بودن!زندگیتون فقط پول و قیافه ست؟

عزیزم اخلاق و جنم و مرد بودن وقتیی پول نباشه برات اب و نون نمیشه❤️

همه اینا خوبه ولی تو این اوضاع اصلااا نمیشه زندگی کرد

وقتی هم قیافش بد باشه اصلا به دل میشینه که بخوای باهاش رابطه عاشقانه داشته باشی؟

وقتی پسرا اول از همه به خوشگل بودن دختر دقت میکنن چرا ما برامون مهم نباشه؟

نمیگم حتماااا باید کاخخخ داشته باشه پسره ولی عرضه پول در اوردن باید داشته باشه

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخلاق، جنم، مرد بودن!زندگیتون فقط پول و قیافه ست؟

اگه جنم داشته باشه پول دار میشد اون یک

دوما میدونی کمالات یعنی چی یعنی پول و زیبایی معلومه اخلاق هم مهمه ولی پول که نباشه اخلاق هم کار نمیکنه چقدر بچهای که مهم ترین چیز زندگی یعنی اهمیت پول رو نمیدونی

عزیزم اخلاق و جنم و مرد بودن وقتیی پول نباشه برات اب و نون نمیشه❤️همه اینا خوبه ولی تو این اوضاع اصل ...

من نامزدم قیافه و قدش خیلی خوبه ولی اینجوری نبوده بگم عاشق قیافه و قدش شدم چون معیارم نبوده
دقیقا اون چیزی که زندگی رو نگه میداره جنم و جربزه ست
پدرم همیشه میگفت عاشق کسی بشو که حتی اگر مولتی میلیاردر هم بود و صبح همه سرمایش رو از دست داد بتونه حتی توالت هم بشوره تا زندگی رو نگه داره
این پسر های پولدار اکثرا از خانواده بهشون رسیده که من همچین چیزی رو نه دنبالشم نه قبول دارم
جنم و جربزه یعنی دقیقا همین که عرضه پول در اوردن داشته باشه
منم خیلییی زیبا نیستم معمولی ام

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

من نامزدم قیافه و قدش خیلی خوبه ولی اینجوری نبوده بگم عاشق قیافه و قدش شدم چون معیارم نبودهدقیقا اون ...

دقیقااااا من میگم باید عرضه پول در اوردن داشته باشه نه خانواده پولدار

خدا برا هم حفظتون کنه🥹😍

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

اگه جنم داشته باشه پول دار میشد اون یک دوما میدونی کمالات یعنی چی یعنی پول و زیبایی معلومه اخلاق هم ...

الان دقیقا میشه به من بگی یه سال 20 و خورده ای ساله چطوری میتونه به در امد 100 تومن 200 تومن برسه؟ یا یه خونه بخره؟
اهمیت پول رو میدونم ولی دلیلی نمیبینم بخوام مبنا و اصلم رو روی پول یکی دیگه بذارم!
همینکه مهم ترین چیز زندگی از نظرتون پوله مشخصه چقدر همه چیز رو مادی میبینید

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

الان دقیقا میشه به من بگی یه سال 20 و خورده ای ساله چطوری میتونه به در امد 100 تومن 200 تومن برسه؟ ی ...

خو وقتی پسره بی پوله بره کار کنه وارد رابطه نشه وقتی ۲۸ ۲۹ سالش شد و دستش به دهنش رسید اون موقع به فکر ازدواج باشه

دقیقااااا من میگم باید عرضه پول در اوردن داشته باشه نه خانواده پولدارخدا برا هم حفظتون کنه🥹😍

ممنونم عزیزم
بله من الان نامزدم دو شیفت کار میکنه تا بتونه پول هاش رو جمع کنه و یه خونه توی جایی که ما هستیم رهن کنه
و با این وجود که وضع مالی من نسبتا خیلی خوبه حتی مطرح کرده که ما توی جهیزیه میتونیم فقط یخچال و گاز رو بگیریم و بقیش رو خودش خورد خورد بگیره که خب پذیرفته نشد از طرف ما
من معیارم این چیزها بوده برای همین هم زندگی رو در پول نمیبینم

خو وقتی پسره بی پوله بره کار کنه وارد رابطه نشه وقتی ۲۸ ۲۹ سالش شد و دستش به دهنش رسید اون موقع به ف ...

شما خودت سعی کردی به پول زیاد برسی؟

شما خودت سعی کردی به پول زیاد برسی؟

فقط ۱۸ سالمه هم درس میخونم هم کار میکنم سال بعد هم کنکور میدم بهترین رشته میارم افتخار میکنم فکر و ذکرم پولدارشدنه و هیچ انتظاری از کسی ندارم

فقط ۱۸ سالمه هم درس میخونم هم کار میکنم سال بعد هم کنکور میدم بهترین رشته میارم افتخار میکنم فکر و ذ ...

موفق باشی عزیزم ولی همینکه فکر و ذکرت پولدار شدن و پول و ایناست گویای همه چیزه امیدوارم برسی به هدفت

دختر خوبیم اما معیارم هموناس🙂

چیا قد و پول زیاد؟😅 خب اره هرکسی یه خواسته ای داره کی شما دختر خوبی نیستی شما هم خوبین🙂

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

منم دنبال مردی هستم که از ظاهرم ایراد نگیره و عکس قدی نخواد و بی دلیل سر یه هفته جیم نشهولی همچین مر ...

چرا از ظاهری ک طرف اول پسنریره بعرا ایراد بگیره؟ خب چرا سر یه هفته جیم شه طرف؟!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...