2789
عنوان

دخترای خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 129 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا دختر قانع مردو فقیر میکنه

اره بخدا

یعنی یه خانم حق نداره معیار داشته باشه

انتظار دارن با هرچیزی کنار بیان دخترا

پسر عموم زن گرفته اخیرا و حتی یه مهمونی ساده هم نگرفت چون دختر خانوم قانع بود،الان بعد چندوقت پسر خانومش رو که حداقل ۲۰ بزرگتره با اسم کوچیک صدا میزنه

قانع بودن هم مرد رو فقیر میکنه هم طرف فکر میکنه حالا که زنم با همه چی میسازه منم تا میتونم بتازونم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

اره بخدایعنی یه خانم حق نداره معیار داشته باشهانتظار دارن با هرچیزی کنار بیان دختراپسر عموم زن گرفته ...

اره دقیقا ما دخترا چرا نباید دنبال یه زندگی مجلل و خوب باشیم چرا باید بسازیم وقتی همین مردا دنبال ظاهر خوب و اندام خوبن بعد میدونی اینا هم خدا هم خرما میخوان فردا پس فردا با شرایطشون هم بسازی فکر کن شما الان یه آرایشگاه در حد اصلاح بخوای بری میشه یه تومن بعد پول همونم نداشته باشه و تو کنار بیایهپسرفردا میرن خیانت میکنن میگن خانوم به خودش نمیرسه و فلان اصلا با بی پولی کنار نیاین مگه ما چند بار زنده ایم که بخوایم با بدبختی زندگی کنزم

اره دقیقا ما دخترا چرا نباید دنبال یه زندگی مجلل و خوب باشیم چرا باید بسازیم وقتی همین مردا دنبال ظا ...

والا

۹۵ درصد اقایون لیاقت مهربونی و از خودگذشتگی خانوما رو ندارن

اکثر آقایونی که خیانت میکنن،یه همسر مهربون و بساز دارن ولی چون بی لیاقت تشریف دارن خیانت میکنن

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

من و نامزدم
سطح مالی خانواده من بالاتره اما طرفم بسیار خوش اخلاق و مرده
جنم و جربزه خیلی برام مهم بوده
کمبودی نداشتم توی زندگیم که بخوام دنبال پول باشم

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

چرا نباید قد و پول مهم باشه؟

وقتی آقاها معیارشون اندام خوب و زیبایی چهره هست؟

تازه همینایی که با بی پولیشون ساختی وقتی وضعشون خوب شه دیگه دختره رو درحد خودشون نمیدونن

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

ببخشید تو عقل داری زشت و بیپول باشی اون دختر چرا بیاد با تو چقدر پرو

اخلاق، جنم، مرد بودن!
زندگیتون فقط پول و قیافه ست؟

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم