2789
عنوان

شوهرم تو ترکیه گیر افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 69 پست

استارتر جان نظر من رو می خوای به جدیدیتت ادامه بده نباید به تنها رفتن عادت کنه البته زیاد کش نده همین چند روز که جوابش رو ندادی حتما متوجه شده دنیا دست کی هست

البته از جهت دیگه هم اگر نگاه کنیم اگر سفرشون سالم بوده باشه یعنی دوستای بد نداره زیاد هم اشکال نداره جدیت داشته باش ولی زیاد کش نده موضوع رو خوب سفر با دوستا یک مزه ایی داره با همسر یک مزه دیگه

مخصوصا مردا که می دونی هر چند وقت یکبار یاد دوران جاهلیت و مجردی می افتند

البته الان نازت حسابی خریدار داره 🥰

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

سفرکاری ترکیه با دوستاش عالی بود

زمینی آب خوردنه برگرده

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان مرز رازی و بازرگان بازه خیلی راحت هم میتونن بیان از هوایی هم راحت تره والا من هیچوقت نزاشتم شوه ...

منم یه کاری می کنم دفعه اول آخرش باشه سفر تنهایی میره

سردفتر اسناد رسمی

استارتر جان نظر من رو می خوای به جدیدیتت ادامه بده نباید به تنها رفتن عادت کنه البته زیاد کش نده همی ...

اره ولی اگه راحت بگیرم مزه سفر مجردی بره زیر زبونش دیگه نمیشه این مردا رو نگه داشت . دلم خیلی تنگ شده براش ولی نمیخوام پرو رو بشه . جوابشو ندادم اصلا . هر روز پیام میده.

یه پیامی نوشتم نمیدونم چرا حمله شد بهم . شوهرم میتونست حتی این سفر انتالیا رو گردن نگیره بره مستقیم میریم ازمیر . من ک کنارش نبودم بفهمم کجا میره . ولی هیچوقت دروغ نگفته بهم . بهش حق نمیدما ولی دروغ نمیگه

سردفتر اسناد رسمی

اره ولی اگه راحت بگیرم مزه سفر مجردی بره زیر زبونش دیگه نمیشه این مردا رو نگه داشت . دلم خیلی تنگ شد ...

دروغ نگفته بهت عزیزم چون رضایت دادی

اگه رضایت نمیدادی معلوم میشد چجور آدمیه

ولی اینکه چرا باید زن باردارش رو ول کنه تنهایی بره آنتالیا

خب شما هم کنارش میرفتی

از تاپیکهات مشخصه خسته شدی ازش چون شوهرت حس بردگی داده بهت

از الان سفت جلوش وایسا مخصوصا که بچه دار هم شدی دیگه سرت شلوغ میشه ، از یه طرف هم شوهرت از این موقعیت سواستفاده نکنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اره ولی اگه راحت بگیرم مزه سفر مجردی بره زیر زبونش دیگه نمیشه این مردا رو نگه داشت . دلم خیلی تنگ شد ...

خوب این خیلی ویژگی خوبی هست خصوصا توی این دوره زمونه که خیلی ها مثل آب خوردن دروغ می گن همین باعث شده اعتماد سازی بشه

البته علاوه بر جواب ندادن شما سند زدی به نام خودت کارت عالی بود جدییتت رو نشون دادی

خودت بهتر همسرت رو می شناسی

کار درست رو انجام بده 👍

دروغ نگفته بهت عزیزم چون رضایت دادیاگه رضایت نمیدادی معلوم میشد چجور آدمیهولی اینکه چرا باید زن بارد ...

من رضایت ندادم و بدون رضایت من رفت گفت قرارش رو گذاشتیم دیگه جبران می کنم ناراحت نباش و فلان و فلان . قبل از این ک بخواد بگه میره انتالیا میتونست بگه سفر ازمیر یه هفته طول میکشه . من از کجا میدونستم ک زودتر رفتن بخاطر انتالیا ؟ اینو میگم ک دروغ نمیگه

من اصلا موقعیتش رو نداشتم باهاش برم

سردفتر اسناد رسمی

من رضایت ندادم و بدون رضایت من رفت گفت قرارش رو گذاشتیم دیگه جبران می کنم ناراحت نباش و فلان و فلان ...

خب پس وقتی میگی اولش نگفته زودتر رفتنش به خاطر آنتالیا بوده ، همین میشه دروغ دیگه

متنفرم از مردهایی که رضایت خانمشون براشون مهم نیست و هرکاری دلشون میخواد میکنن

اصلا نزار اینطوری بمونه، سفت و سخت جلوش وایسا و به این راحتی ها آشتی نکن

اینکه گفته برگردم جبران میکنم هم حس بدی میده انگار میخواد باج بده و درعوض بره سراغ خوشگذرونی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چقدم خریدار داره نازش طفلک

عزیزم ما که داخل زندگی استارتر نیستیم و موقعیت حاضر شوهرش رو نمی دونیم همسر اون هم ی آدم هست مثل همه ما شاید اگر آنتالیا نمی رفت بهتر بود ولی راستش من خودم به شخصه زیاد کارش رو بد ندیدم اگر مردی همسرش رو دوست داشته باشه خیلی هم دل به دلش بده حالا رفته دو روز گردش ،خیلی خوب هست که با انرژی بر می گرده و حتما ده برابر عاطفی برای زنش جبران می کنه قاتل نشده که سرش رو ببریم استارتر هم در کلیت امر به همسرش اعتماد داره الان هم استرس داره اومده اینجا درد و دل

بهتره با حرف های تند و تیز دلش رو خالی نکنیم

استارتر اگر نیش و کنایه می خواست که تایپ نمی زد عزیزم