2789
عنوان

شوهرم تو ترکیه گیر افتاده

1170 بازدید | 69 پست

دوباره ج ن گ شد پروازشون کنسل شده. یه سفر کاری بود قرار بود چهارشنبه هفته پیش برن ازمیر دو روز زودتر با دوستاش قرار گذاشتن رفتن انتالیا منم قهرم باهاش. هفته پیش دوشنبه رفت . از اون روز جوابشو ندادم . دلم تنگ شده ولی برسه هم اساسی حالشو میگیرم . دلمم یه ذره براش میسوزه البته

سردفتر اسناد رسمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروازا که عادی شد

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

جاش خوبه دلت نسوزه

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من موندم خونه مادرشوهرم . دیشب پدرشوهرم میگفت جواب احسان رو ندادی. روزی ده بار زنگ میزنه . گفتم نه . میگه اشتباه میکنی نباید اجازه بدی شوهرت به نبودن تو عادت کنه . گفتم چطور پس تنها داشت میرفت یادش نیفتاد زن داره . خیلی هم خوب عادت داره

اعصابم خرابه امروز بر میگردم خونه خودم

سردفتر اسناد رسمی