2789
عنوان

شوهرم تو ترکیه گیر افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 69 پست
دلت نسوزه الان داره کیف میکنه تو به روشهای کشتار فکر کن

برای خونه وکالت فروش داده بود بهم همون روزی ک رفت فرداش رفتم قطعی کردم سندم دیروز اومد . به بقیه روش ها هم فکر کردم

سردفتر اسناد رسمی

فامیل ما وسط جنگگگگ اصلیه از برلین اومد ترکیه بعد وان بعد زمینی خودشو رسوند تهران

چون پیش زنش باشه

اونوقت شوهر تو الان گیر کرده؟؟؟؟!!!!!

از ترکیه که هواپیما نمیخواد زمینی میان

وای که تو چه قددددر ساده ای

انتالیا؟ ازمیر؟ دوستاش؟ سفر کاری؟ شیب؟ بااام؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون این مردکا روانیم کردن😃😃😃روزی ۱۰ ۲۰ نفر درخواست میداد الان دیگه نمیدن راحت شدم

چقد جمله تاثیر داشته🤭🤭

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

یاد خودم افتادم اتفاقا دیشب یادم افتاده بود سه سال پیش شوهرم من و با دو تا بچه پنج و شش ساله چهل روزول کرد رفت ترکیه تو اون چهل روز من تنها موندم با بچه ها پدر و برادرم نمی دونستن اون رفته سالهای قبلش هم دوبار دیگه رفته بود و هر دفعه من با بچه ها تنها میموندم. اونم به بهونه ی کار می رفت ولی معلوم نبود برا چی می رفت. چهل شب از ترس تا صبح بیدار میموندم هر پو تا بچه تو این مدت دوبار تا صبح تب کردن.

نرفتم ک ببینم کجا نزدیکه .

عزیزم نذار شوهرت به دوریت عادت کنه قهر کردن اصلا خوب نیست اینو از منی که زندگیم از دستم رفت بشنو. ما هم زیاد دعوا می کردیم و قهر می کردم نتیجه اش این شد شوعرم ول کرد زندگی رو من مجبور شدم طلاق بگیرم. بچه ها رو هم نخواست الان من موندم با دو تا بچه

فامیل ما وسط جنگگگگ اصلیه از برلین اومد ترکیه بعد وان بعد زمینی خودشو رسوند تهرانچون پیش زنش باشهاون ...

یک : هیچوقت دروغ نمیگه. حتی اگه به ضررش باشه و بدونه ک میزنم لهش می کنم بازم راستش رو میگه و اینو بارها ثابت کرده

دو : سفر کاری ازمیر بود . برای خرید یه دستگاه میخواست بره منم در جریان بودم پول دستگاه واریز کرده بود ک خورد ب ج ن گ و این داستانا . الان رفت . ب راحتی میتونست آنتالیا رو مخفی کنه و بگه از دوشنبه باید برم ازمیر. ولی بره آنتالیا. ک خب این کارو نکرد خودش اومد گفت دو روز زودتر میخواییم بریم

سه :من که باهاش حرف نمیزنم ولی تو فرودگاه بودن ک به اسرا ئیل موشک زدن پرواز لحظه اخر کنسل شد و گفتن منتظر باشید پرواز ها دوباره برگره . ک خب تا الان انگار نشده . حالا الان اونجا منتظر مونده یا زمینی میخواد بیاد یا چیز دیگه من نمیدونم

سردفتر اسناد رسمی

زمینی بازه میتونه بیاد اون احتمالا بلیط هوایی گرفته که تاخیر خورده که صبر کرده وگرنه زمینی الان کاملا بازه

تا شرایط بدتر نشده بگو بیخیال هوایی بشه همون زمینی بیاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یک : هیچوقت دروغ نمیگه. حتی اگه به ضررش باشه و بدونه ک میزنم لهش می کنم بازم راستش رو میگه و اینو با ...

عزیزم بهتره بهش پیام محبت آمیز بدی بذار بفهمه براش مهمی، منم همسرم سفر کاری زیاد میره منم از ته دلم راضی نیستم تنها بره ولی الان که دوازده سال گذشته یادم میاد الکی چقدر خودمو اذیت کردم، بهش پیام بده دلم برات یه ذره شده دلم برا بغلت تنگ شده و ... مطمئن باش خودش لحظه شماری میکنه زودتر برگرده، غریبه که نیست همسرت پدر بچه ات هست

یک : هیچوقت دروغ نمیگه. حتی اگه به ضررش باشه و بدونه ک میزنم لهش می کنم بازم راستش رو میگه و اینو با ...

یکی از آشناهای ما هم همینجوری شده

اون تو هتل بوده میخواسته حرکت کنه سمت فرودگاه که حمله شده

اخه از اونور ترکیه هم به عراق حمله کرده همه چی قاطی شده

اونا هم منتظرن ببینند چی میشه پرواز باز میشه یا نه

حالا چرا منو میخوری؟!!!!

مگه من شوهرتم که به خودت اجازه میدی هر مدلی وحشی بشی و اینطوری بحرفی؟ حد خودتو بدون

ایشالاااا که تو درست میگی گل

اونم آنقدر مشتاق و دلتنگ تو باشه که با سرررر بیاد ایران

ریپ نزن دیگه

بای

کسی که با دوستاش رفته آنتالیا چطور از دماغش بکشه بیرون؟!!!! امکانش صفره

زنش میدونه چی کارش کنه که خوشی این چند روز بشه زهر مارشicon icon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!