2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست
حداقل خانوادم ، دوستام اونجا هستن نیاز نیست چشمم به در خشک بشه تا شوهر بیاد اونجا من میرم بهشون سر م ...

درسته حداقل از این نظر تنها نیستی ولی هر از گاهی برو یه سر بزن ببین اصن اونجاس یا الکی میگه. یا بگو تلفنو بده فلانی سلام احوالپرسی کنم

شوهرت که پیشش نیست بگو مثلاً من خودم به بار مادر شوهرم خیلی پر رو شده بود بهش با احترام گفتم مامان م ...

مادر شوهرم به تخصص دیگه ای که داره اینه که آدما رو بندازه به جون هم و بارها دیدم که برادر شوهرم و نامزدش و با حرف بردن بینشون انداخته به جون هم

منم میدونم که اگر حرفی بزنم اون نوع بیانش رو تغییر میده و میزاره تو دست شوهرم

منم چیزی نمیگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو روز اول گفتی گاهی میری سر میزنی .اما مادرت نه ناتوانه نه زیر گیر نه بی کس که تو زندگی با منو تعط ...

مادرش که از نظر بی کس بودن بی کس

کمرشو عمل کرد هیچ کس یه سر بهش نزد بچه زنده ای یا مردی فقط ما بودیم

و بارها به شوهرم گفتم که بخاطر حفظ رابطمون هم که شده خودتو تغییر بده ، چند روز خوبه دوباره همون اش و همون کاسه

نمیفهمم بعضی از مادر شوهرا چی از جون زندگی پسرشون میخوان بنظرم برو مستقیم به مادرش بگو هر چند اشکال ...

دقیقا قبل از ازدواج پسره از خونه فراریه ، مادره هم هر لحظه و هر ثانیه میپره به پسره

بعد از ازدواج یادشون میاد که عه از کدوم جهت قربون هم برن

درسته حداقل از این نظر تنها نیستی ولی هر از گاهی برو یه سر بزن ببین اصن اونجاس یا الکی میگه. یا بگو ...

متاسفانه با مادرشوهرش توی یه بلوار هستیم وقتایی که گفته اونجاس برای خرید رفتم از خونه بیرون و دیدم بله ماشینش جلو خونه ی نادرشاه

توی این مورد راست میگه متاسفانه

مادر شوهرم به تخصص دیگه ای که داره اینه که آدما رو بندازه به جون هم و بارها دیدم که برادر شوهرم و نا ...

ببین عزیزم به هر حال تو باید یه کاری کنی

اونقدر رعایتش کردی که در رو شده عروس های دیگرش میدونن چطور باهاش رفتار کنن که آدم بشه ولی تو فقط رعایت میکنی و این بلا سرت اومده

ببین عزیزم به هر حال تو باید یه کاری کنی اونقدر رعایتش کردی که در رو شده عروس های دیگرش میدونن چطور ...

درست میگین

ولی تمام تقصیر هارو از چشم مادر شوهرم نمیبینم

شوهر خودمم مقصره

اگر مادر شوهرم درست شد ، شوهرم درست بشو نیست

چی بگم عزیزم دیگه زندگی خودته خودت بهتر میدونی

بله خواهر بحث اینه که شوهر خودم حالی نیست کی باید اولویت زندگیش باشه

خودش میبیه که مادرش چقدر بین اون و داداشش فرق میزاره ولی حالیش نیست

منم بخاطر همین میخوام برم شهر خودم وگرنه هیچ کس دوست نداره خونه و زندگیش رو ول کنه بره

ای واااای کار تو سخت تر بوده کهخواهر شوهر من مادرش روستاس همیشه انتظار داره ما ببریم بیاریمش خودش شه ...

چه پررو

خواهر شوهر من وقتی این کاراشو میدیدم محلش نمیدادم

کلا نادیدش میگرفتم

ثروت واقعی به حال آدمه نه مال آدم💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚