2789
عنوان

وابستگی عاطفی

147 بازدید | 24 پست

سلام من با همکارم به واسطه همکارمطمئن دیگه که خانم هستن به قصد ازدواج معرفی شدم این آقا در محیط کار خیلی موجه بود تا اینکه با پیام و تماس منو درگیر و وابسته خودش کرد الان اصلا قصد ازدواج نداره و واقعا من موندم و یه دنیا وابستگی و یه غرور و خجالت که اجازه نمیده بهش بگم پس کی میای خواستگاری ؟! کی میخوای به خانوادت بگی ؟!

خیلی اذیتم خیلی

از طرفی دلم میخواد باهاش کات کنم چون زبونی با تعریف از دخترهای دیگه آزارم میده به جز این مورد از لحاظ اجتماعی و اخلاقی عالیه

یه هفته رفتم جایی گوشیمو کلا خاموش کردم برگشتم بهش مشتاق تر بودم سریع گوشی رو گرفتم باهاش تماس گرفتم دوباره روز از نو روزی از نو .

اینم بگم سنی دهه شصتی ایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید به خدا توکل بکنی و از خود خدا بخوای این ادمو عاشقت بکنه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
دیگه باید به خدا توکل بکنی و از خود خدا بخوای این ادمو عاشقت بکنه

یعنی الان عاشقم نیست درسته ؟! وای خدا من چقدر ساده ام که تا الان اینو نمیدونستم و خودمو توجیه میکردم

حرفت تلنگری بود برام

دقیقا همینه آدم اگه کسی رو بخواد خودشو به آب و آتیش میزنه که خودشو بهش برسونه

خب جواب نده یکم بهش بگو با خواستگارم دیت دارم

فکر خوبیه عزیز دلم امتحانش میکنم ولی من خیلی صادق و ساده بودم بهش گفتم تا قبل از تو اصلا قصد ازدواج نداشتم الان فقط تو رو دوست دارم یعنی خااااک عالم با این بی مخی و سادگیم 😭

فکر خوبیه عزیز دلم امتحانش میکنم ولی من خیلی صادق و ساده بودم بهش گفتم تا قبل از تو اصلا قصد ازدواج ...

بیخیال بابا

شوهر کو

میخوای حکم بردگی تو. امضا کنی؟

وابسته نباش هیچ وقت

هرچی سگ محل تر بهتر

لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن

بیخیال باباشوهر کومیخوای حکم بردگی تو. امضا کنی؟وابسته نباش هیچ وقتهرچی سگ محل تر بهتر

بخدا حرف خودمو زدی از ازدواج خیری بهم نمیرسه مطمئنم ولی از این وابستگی کوفتی متنفرم کاش درگیرش نبودم کاش ره حلی بود یواش یواش ترکش میکردم . روی نامبارکشو هر روز سرکار میبینم تا سه سال هم مجبورم تو اون مکان باشم انتقالی بهم نمیدن فعلا

بخدا حرف خودمو زدی از ازدواج خیری بهم نمیرسه مطمئنم ولی از این وابستگی کوفتی متنفرم کاش درگیرش نبودم ...

اینهمه پسر و مرد

اگر اینطور فکر کنی که باید وابسته همه بشی حتی زنها

بیخیال بابا

باید حتما مثل ماربهت نیش بزنه تا از چشمت بیوفته؟

بنداز بره بابا

این دنبال رابطه جنسیه

شرط میبندم باهات

لایک نکنننن جون عزیزت لایک نکن