2789
عنوان

بدون مسخره بازی بگید چجوری دوست پسر خرج کن پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو جاهای پولدار شهر ...بالا شهر و اینا اتراق کن😶😂

دم در گرون ترین رستوران شهر وایسا پسر دیدی خودتو بزن بهش بعد عذر خواهی کن بعد مثل. فیلما تو یه نگاه عاشقت شه🚶🏻♀️😛😂

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

در ازای این خرجی که میکنه تو چی میدی بهشون؟

جسمتو؟

روحتو؟

جوونی و عمرتو؟

گیرم برات خرج کردن

کیف و حالشونو که کردن میذارن میرن و شما حتی اگر کلی به جیب زده باشی با یه جسم و روح زخمی میمونی و بس

تمام عشقتو احساستو نثار کسی که به پات بمونه چون پسرا هم همین کارو میکنن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خب به دادش یا پدرتون بگین واستون خرج کنه.

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اینکه هر هفته بیاد دیدنت یا هزینه دیدارا رو بده

طبیعیه ولی اگه دنبال یکی هستی که ماهیانه بهت بده بیخود و بیجهت خرید ببرت و اینا فارغ از درست و غلطیش

بدون که تنها در صورتی انجام میده که واقعا بهت علاقمند باشه

وگرنه معمول نیست اینکار

پیدا کردی منم بهش معرفی کن icon

از شوخی گذشته از هر 100تا پسر مورد پسند تو 90تاش گیر مالی داره توی این اوضاع. از 10 تای باقی مونده 8تاشون درخواستهایی در ازای خرج کردناش داره ک شاید با استانداردا و ردفلگ تو نخونه. 2تا باقی می مونه. این ینی اگه رندوم پسری پیدا کنی 2درصد ممکنه جزو اون گروه باشن.

اما اگه تو جای درستش بری شانست از 2 درصد میره روی 50 درصد. مثلا باشگاه سوارکاری. زمینهای تنیس درجه 1