2789
آدمای حال به هم زنی هستن از مشکلات اقتصادی میگیم گزارش میزنن از مشکلات اجتماعی میگیم گزارش میزنن دیگ ...

جریانش چی بود

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله بله✨🎀اوخودااااااا چه خوب در آوردی 🥲🥰بیشتر تر دلم خواست 😂😂

😋😘😘😘

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

حالا چند وقت پیش یکی درباره لابیاپلاستی پرسیده بود، گزارش زدن و نی نی یار رو تگ کردن که چقدر بی حیایی و ...😅😅😅

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

خب اگه جریان خاصی نداشت که شما توضیح میدادی !

جریان تاپیک چی بوده مگه که گزارش خورده؟!

گاهی اوقات هم دعوای کاربرا باعث. گزارش میشه نه خود تاپیک

ایران از پای نمی افتد... میتپد و چون ققنوس از خاکستر خود برمیخیزد🌱🇮🇷

خب چرا الان نمیگید جریان چی بوده ؟

فقط دارید فحش میدید به کسایی که گزارش زدن

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

خانمهای محترم یه سری مشکلات هستن که ما نمیتوانیم با نزدیکانمون در میون بذاریم. در واقع بستر امن برای گفتگو در مورد این موضوعات نیست اینجور مواقع سایت های عمومی که افراد ناشناس وارد بحث میشن میتونه کمک کنه. به شرط اینکه فرهنگ و ظرفیت گفتگوی بیطرفانه جا بیفته.مثلا استارتر عزیز در مورد ابراز پشیمانی از رابطه که داشته صحبت کرده. خب ما باید خودمون رو به جای ایشون بذاریم و خیلی بیطرفانه صحبت کنیم نه اینکه برچسب های نامربوط بهشون بزنیم. ممکنه برای هرکدوم از ما طلاق اتفاق بیفته. آیا باید تا آخر عمر با هیچکس ارتباط نگیریم؟ً یا از روی اجبار ازدواج با یه مرد احتمالا زن مرده یا مطلقه با چند تا بچه رو بپذیریم؟ چرا اینقدر اسم رابطه جنسی میاد گارد میگیرید؟ این یه رابطه دوطرفه اس و هیچکدوم از طرفین مورد سواستفاده نیستن خواهشاً نسبت به همجنس خودتون مهربان تر باشید.

واقعا خب طرف اومده از مشکلش میگه بعد اینا گزارش میزنن خیلی بیشعورن خب دوست نداری ببینی نبین تو یه سا ...

اینایی که زرتی گزارش میزنن و نی نی یار تگ میکنن، حس میکنم شبیه بچه ای هستن که دنبال جلب توجه مامان باباشون هستن

چاپلوسای نچسب

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

خانمهای محترم یه سری مشکلات هستن که ما نمیتوانیم با نزدیکانمون در میون بذاریم. در واقع بستر امن برای ...

والا یجور رفتار میکنن بعضیا انگار مریم مقدسن و خودشون تو زندگی رابطه جنسی انجام ندادن!!!!!!

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

ظاهرا اینجا نمیشه لینک فرستاد اگه مایل بودین آی دی بدین تستو بفرستم

کدوم تست

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍